Om Boxon

Hos Boxon har vi en vision om at kunne bidrage til et mere rentabelt emballageflow. Med gode produkter, relevant problemanalyse, gennemtænkte og velafprøvede løsninger (nye, når det kræves), teknik, som allerede findes og med smidige kundesamarbejder ved vi, at emballager kan blive en rentabel del i enhver virksomhed. 

Fra lokal kassefabrik i Ramlösa syd for Helsingborg til en emballagevirksomhed med tilstedeværelse og kunder i flere europæiske lande og en hurtigt voksende virksomhed i Kina. Det er Boxons seneste firs år opsummeret i en sætning. 

Hvorfor skal du vælge Boxon?

Med blikket rettet fremad

Kravene til os i branchen øges til stadig-hed, og vi vover den påstand, at Boxon i dag er en af Nordens førende emballagevirksomheder. Hos os lever erfaringer og nytænkning side om side. Kundetilpasning er langt fremskredet, og det er få udfordringer, vi ikke påtager os. 

Vores virksomhed er baseret på tre forretningsområder. Boxon Pak, som tilbyder rentable emballageløsninger, Boxon Systems, specialister inden for intelligent mærkning og Boxon Bulk med sæde i Tyskland, hvor skræddersyet kvalitet sys ind i store sække til bulkhåndtering. 

Fra en buffet af tjenester og produkter sammensætter vi unikke helhedsløsninger, der holder, hvad de lover og øger lønsomheden. Det er derfor, at vi hos Boxon finder emballageløsninger ud over kassen. 

Fra en buffet af tjenester og produkter sammensætter vi unikke helhedsløsninger, der holder, hvad de lover og øger lønsomheden

Læs mere ›