Account Manager til Storkøbenhavn / Sjælland

Boxon A/S søger yderligere en Account Manager til salg af emballageløsninger i Storkøbenhavn / Sjælland.

Som sælger hos Boxon A/S skal du arbejde med, at udvikle og effektivisere eksisterende og nye kunders emballageløsninger – med overordnet fokus på nye kunder. Vi forventer, at du er forretningsorienteret og har et drive udover det sædvanlige. Du har erfaring med B2B salg og har en forståelse for økonomiske nøgletal. Du er en dygtig kommunikator på dansk både i skrift og tale. Vi er en del af en svensk koncern, hvorfor svensk og engelsk også er vigtigt at kunne gøre sig forståelig indenfor.

Som sælger hos Boxon A/S skal du holde et højt tempo med mange kundemøder, da dette er med til at sikre din succes. For at lykkes, er det et must at være resultatorienteret og struktureret, kunne holde mange bolde i luften samtidigt, have viljen til at udvikle godt købmandsskab, være nysgerrig, have sociale færdigheder samt have en udpræget vindermentalitet. Tidligere erfaring med salg af emballageløsning eller konceptsalg er et plus, men ikke et krav. Du skal være vant til at arbejde med elektroniske hjælpemidler, da vi bruger en række IT værktøjer i dagligdagen og meget af vores kommunikation sker via denne platform (Vores Sider, Mine Sider, Boxon.dk, Boxondirect.dk, CRM system etc.).

Sælgerne i Danmark arbejder sammen med vores Sales Support for at sikre en høj servicegrad overfor vores kunder. Boxon A/S arbejder efter et værdisæt som er Vindermentalitet, Enkelhed, Tydelighed og Ansvar (VETA).

Boxon A/S tilbyder, at du kan blive en del af en mindre virksomhed, hvor der er højt til loftet og du kan planlægge din egen dag. Vi arbejder efter devisen om frihed under ansvar – og alle skal bidrage til det samlede resultat. Du vil blive udstyret med en firmabil, PC, tablet, mobil og en fast konkurrencemæssig løn, pension, sundhedsforsikring, samt en bonusordning baseret på din præstation.

   

Om Boxon

Boxon er en international emballagevirksomhed, som udvikler og tilbyder smarte emballageløsninger indenfor tre områder: Boxon Pak som tilbyder lønsomme indpakningsløsninger, Boxon Systems, specialister indenfor intelligent mærkning og Boxon Bulk som leverer bulk håndtering af storsække. Virksomheden er repræsenteret i Sverige, Norge, Danmark, Finland, Tyskland, Frankrig og Kina. Indenfor Boxon koncernen er vi ca. 245 ansatte og vi omsætter for 1 mia. SEK. Vores hovedkontor er placeret i Helsingborg. Læs mere om Boxon A/S here.

   

Ansøgning

Send din ansøgning til per.gotfredsen@boxon.com og skriv ”Account Manager til DK” i emnefeltet. Rekrutteringsprocessen sker løbende, dog sidste ansøgningsfrist mandag den 12. december 2016 kl. 15:00. Forventet opstart den 1. februar 2017.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning, hvor du angiver hvorfor vi skal vælge dig og de kvalifikationer som du kommer med til Boxon A/S.