Dansktalende intern sælger til Boxon

Er du en intern sælger, der kan lide at servicere og opsnappe kundernes behov og samtidig trives med at arbejde med salg mod faste mål? 

Så er du måske den person, vi skal bruge! Boxon Pak har brug for at styrke sit sælgerteam med en dansktalende intern sælger, der skal bearbejde virksomhedens kunder via telefon samt opsnappe forespørgsler, der kommer fra nettet. 

Om stillingen

Som intern sælger bliver dit vigtigste arbejdsredskab telefonen, og det er derfor vigtigt, at du trives med den og har en behagelig telefonstemme. Hovedvægten i stillingen er udgående samtaler til virksomhedens kunder og kundeemner. Stillingen omfatter også arbejde med bearbejdning af nye kunder og mødebooking. Stillingen indeholder desuden en del administration. 

Boxon er en virksomhed med en stærk holdånd, og sammen med teamet vil vi skabe resultater. Boxon er et emballarings- og mærkningsselskab med hovedkontor i Helsingborg. Forretningsområdet Pak fokuserer på emballering og omsætter for 850 MSEK og beskæftiger 150 medarbejdere. Boxon har i dag virksomhed i Norden, Tyskland, Frankrig samt Shanghai, Kina. Læs mere om Boxon her. 

Din profil 

Ud over din brændende interesse for salg ser vi gerne, at du er udadvendt og kan lide at arbejde med at udvikle kunderelationer. Du er konkurrenceminded og kan lide at arbejde imod udfordrende mål. 

Vi tror, at du har tidligere erfaring med arbejde inden for salg med gode resultater. Du har et stort engagement, meget energi, og du drives af at gøre gode forretninger. Branchekendskab er en fordel, men det er ikke noget krav. Endvidere er du præstigeløs og dygtig til at kommunikere på dansk både mundtligt og skriftligt. Vi sætter pris på, hvis du behersker både det svenske og det danske sprog. 

Du har godt kendskab til edb, og det er en fordel, hvis du har arbejdet med SAP. 

Vi tilbyder en løn, hvor hovedparten ligger fast, men hvor en mindre del er baseret på dit salg. 

Stillingen er fast, og virksomheden har en prøveperiode på under 6 måneder. 

Ansøgning 

Du er velkommen til at sende din ansøgning fredrik.lethin@boxon.com. Hvis du har spørgsmål til stillingen, bedes du kontakte salgschef Fredrik Lethin, tlf. +46 (0)42 – 25 07 00 eller fredrik.lethin@boxon.com. Vi ser frem til at modtage din ansøgning!