Betingelser og vilkår

AT VÆRE KUNDE HOS BOXON

Boxons mål er at være den bedste leverandør af emballageløsninger, hvilket vi ønsker at opnå via den bedste Kundeservice på markedet. Det skal være nemt, rentabelt og behageligt at være kunde hos os. Boxon har et af markedets bedste sortimenter indenfor emballage- og indpakningsløsninger. Vi tilbyder også vores kunder mulighed for at købe vores produkter i små mængder og hjælper gerne med at producere specialartikler og produktprøver.

Vi tilstræber løbende forbedring af vores tilbud til dig som kunde. Derfor håber vi, at du delagtiggør os i dine synspunkter - både det du synes vi gør godt, men samtidig også hvad vi eventuelt kan forbedre.

Boxon tilbyder emballage- og mærkningsløsninger som bidrager til øget lønsomhed for vore kunder.

BESTILLING AF VARER 

Du bestemmer naturligvis selv, hvordan du vil bestille varer: Du kan ringe til os på 45 700 702 eller kontakte os via e-mail: kundeservice@boxon.com

Vi tilbyder også en tjeneste, som vi kalder Mine Sider, hvor du som kunde har en samlet oversigt over din samhandel med os. Der kan du afgive bestillinger, se ordrehistorik og søge i vort sortiment. Kontakt os, så hjælper vi dig med at komme i gang. Ligeledes har du også mulighed for at handle via Webshoppen, som findes på hjemmesiden boxon.dk eller boxondirect.dk

BETALINGSBETINGELSER

Som standardbetingelser tilbyder vi 15 dage netto på faktura fra leveringsdato. Vi foretager en almindelig kreditvurdering og efter godkendelse gennemføres købet. For at kunne foretage en kreditvurdering skal vi have oplyst din virksomheds CVR nummer. Ved forsinket betaling debiteres en morarente på 2 % pr. måned fra forfaldsdagen. Ligeledes pålægges et rykkergebyr på 100 kr. på Rykker 1 og 2, samt et Inkassogebyr på 250 kr. på sidste rykker.

PRISER

Boxon forbeholder sig ret til at justere priser ud fra den aktuelle markedssituation. Import påvirkes i høj grad af valutakursudviklingen. Boxon forbeholder sig ret til at justere priser på disse varer, inkl. evt. erstatningsprodukter, på baggrund af den aktuelle valutakursudvikling. Leveringsdagens pris er gældende.

BOXONS LEVERINGSBETINGELSER

Bestillinger med en ordreværdi over kr. 1.500 pr. ordre, leveres fragtfrit. For bestillinger med en ordreværdi op til kr. 1.500 tillægges fragt på kr. 300.

Ved ordrer modtaget mandag – fredag før kl. 13:00, leveres varerne normalt indenfor 1-2 arbejdsdage.

HVIS EN VARE ER I RESTORDRE

Boxon tilstræber at opretholde en høj tilgængelighed på vores lagre. Vi informerer løbende om tilgængelighed og leveringstid ved ordreafgivelsen. Dog sker det, at lageret er opbrugt, eller at vi ikke kan levere hele ordren på det ønskede tidspunkt. For at opnå miljøbesparelser, ser vi gerne, at du bestiller varen ved næste ordreafgivelse, eller også sørger vi for, at den leveres, så snart den er til rådighed igen.

MANGLENDE/SKADET GODS 

Vi gør vores bedste for at undgå fejlpakning og transportskader, men beder også dig om at kontrollere varen når den modtages. Afvigelser rapporteres direkte til chaufføren. Tag derefter kontakt til Boxons Kundeservice, 45 700 702, så vi får mulighed for uden forsinkelse, at rette den opståede fejl.

RETURNERING AF VARER 

Du kan inden for 14 dage returnere fejlbestilte varer fra vores standardsortiment. For denne håndtering tillægges et gebyr på kr. 500, og der foretages et fradrag på 30 % af ordrens værdi. For varer udenfor vores standardsortiment gælder desuden, at vareværdien skal overstige kr. 2.000, og at returnering kun kan accepteres, såfremt vores leverandør accepterer den. Alle varer skal være ubeskadiget og i original emballage.

Hvis du vil returnere varer, bedes du kontakte Kundeservice og aftale nærmere.

REKLAMATION 

Kontakt Kundeservice, 45 700 702 eller kundeservice@boxon.com, indenfor 10 dage efter modtagelsen for at registrere reklamationen. Derefter bliver vi enige om, hvornår vi kan afhente varerne, der reklameres over. Så snar t reklamationen er godkendt, udfærdiger vi en kreditnota, normalt indenfor to uger.

SPECIALFREMSTILLEDE VARER

Specialfremstillede bølgepapkasser leveres i oplag +/- 10 %. Boxon forpligter sig til, at opbevare værktøjer og klichéer i optil 2 år efter sidste levering af produktet.

SMÅ ORDRER 

For bestillinger med en ordreværdi på under kr. 500 ekskl. moms tillægges et ekspeditionsgebyr på kr. 200.

KONSTRUKTIONSPRØVER

Vi har mulighed for at udvikle konstruktionsprøver til vores kunder. Debitering sker normalt med kr. 500 per prøve og når vi modtager ordren krediteres konstruktionsprøvegebyret.

PRØVER AF SORTIMENTET 

Vi leverer gerne prøveeksemplarer af standardsortimentet eller specialfremstillede varer mod et gebyr. Kontakt Kundeservice for flere oplysninger.