Boxon Pak

Emballage er et forsømt område i mange virksomheder Måske ikke så mærkeligt, fordi pakninger og emballage sjældent er en kerneaktivitet.

Boxon Pak er lig med emballageløsninger, der øger lønsomheden i hver virksomhed, stor som lille.

Samtidig er det en omkostning, som det ikke går at øge. Emballage er en nødvendighed. Men omkostningen kan reduceres væsentligt, hvis emballeringsprocesser og flowet bliver effektiviseret.

Hos Boxon har vi en vision om at kunne bidrage til et mere rentabelt emballageflow. Med gode produkter, relevant problemanalyse, gennemtænkte og velafprøvede løsninger (nye, når det kræves), teknik, som allerede findes og med smidige kundesamarbejder ved vi, at emballager kan blive en rentabel del i enhver
virksomhed.

Gennem årene har vi lært os en vigtig ting: Hvert kundebehov er unikt. Der findes helt sikkert tydelige ligheder inden for hver branche som f.eks. fødevarer, mekanisk industri, e-handel, detailhandel og konfektion. Lighederne giver os erfaringer til hurtigt at komme frem til skræddersyede, omkostningsbesparende løsninger. Men der er altid detaljer som adskiller. Vi har ry for virkelig at lytte til, hvilket problem hver kunde har, og sørge for, at det bliver løst på en effektiv måde.

Hovedkontor: Glostrup 
Omsætning: 650 million
Medarbejdere: 77 st 
Virksomhed i: 
Denmark, Sverige, Norge, Kina

Fra en buffet af tjenester og produkter sammensætter vi unikke helhedsløsninger, der holder, hvad de lover og øger lønsomheden

Læs mere ›