Kvalitet & Miljø

Vi hos Boxon er fokuserede på målrettet miljø- og kvalitetsarbejde. Et arbejde som spænder over produkterne hele livscyklus – fra leverandør til slutbruger.

Miljø

Vores miljøstyringssystem er certificeret iht. ISO 14001:2015 og vores miljøpolitik bygger på at vore produkter skal være de bedste rent miljømæssigt. Dette synspunkt medfører også at vi prioriteter leverandører som deler vores opfattelse. Målsætningen er blandt andet at produkterne skal være genanvendelige, freonfrie og klorfrie, og at vore sælgere skal kunne give dig korrekt vejledning om produkternes funktion i kombination med godt miljøvalg. 

Kvalitet

For at være sikre på at vores kvalitet forbliver på det høje niveau som vi ønsker – og som vore kunder med rette kan kræve – har vi i mange år udført målrettet kvalitetsarbejde. I dag er vores kvalitetstyrningssystem certificeret efter ISO-norm 9001:2015, hvilket tilsikrer, at vi til stadighed opretholder en besluttet, god kvalitet. med vores certificerede kvalitetssystem integreret i alle virksomhedens aktiviteter, fører vi kontrol med forhold der kan forbedres yderligere. Ikke bare hvad angår de tekniske emballageløsninger. Også leveringssikkerhed, kommunikation og rådgivning forbedres kontinuerligt, således at du som kunde i Boxon, altid får højeste kvalitet når du er i kontakt med os. 

Inspection report

Se kontrol rapport