Maskinservice

Nedetid koster penge. Det undgås bedst ved at forebygge. Med regelmæssig maskinservice, der kører efter en tidsplan, minimeres unødvendige og kostbare driftsstop. Boxon tilbyder forebyggende og akut service samt flere forskellige aftale- og pakkemuligheder.


 Med maskinservice fra Boxon investerer du i dit anlæg, tager kontrol over driftsomkostningerne og forbedrer produktionen.

Fordele ved maskinservice

  • Øget sikkerhed og tryghed i produktionen. 
  • Lavere risiko for driftsstop. 
  • Lavere driftsomkostninger. 
  • Dedikeret serviceteam med høj viden og kompetence. 
  • Adgang til vagt for hurtig service.

Boxons tilbud

Vores service- og supporttilbud afhænger af maskiner og mærkningsudstyr. Ligesom vores emballeringsmaskiner, etiketprintere og inlineprinter er af høj kvalitet, og vores service og support ligger på samme niveau. Erfarne service- og supportteam yder service på stedet eller via telefon/fjernstyring.

En serviceaftale sænker vedligeholdelsesomkostningerne og øger sikkerheden og trygheden for kunden.
Risikoen for kostbar og frustrerende nedetid minimeres.

Det kan en serviceaftale indeholde

Boxons maskinservice har til formål at optimere ydeevnen for hver del og komponent i paknings- og mærkningskæden gennem hele dens levetid. 

Forebyggende serviceplan aftales, og ved akut opståede fejl er vi hurtigt på stedet. Ved driftsstop kan vi i nogle tilfælde udleje erstatningsmaskiner. 

Man kan tegne serviceaftale på forskellige niveauer for at tilgodese behovene for vedligeholdelse og sikre funktionerne i udstyret.

 Hvis der opstår behov for service på maskiner og mærkningsudstyr leveret af Boxon, som ikke er omfattet af en serviceaftale, tilbydes ydelsen på konsulentbasis efter aftale og afhængigt af belægningen i vores serviceafdeling.

   

Kontakt Boxon Service

For alle reservationer af personale og reservedele, bedes du kontakte os via nedenstående formular og vi vender tilbage så hurtigt som muligt.

Ønsker at modtage nyhedsbrev fra Boxon