Komplet sortiment
Bred viden
Værdiforøgende fokus
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
0
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
Produkter

Gør dig klar til Black Friday

De seneste år har Black Friday været et udbredt fænomen her i landet. Det er en stor dag for handelen, hvor flere og flere virksomheder sætter skarpe priser på udvalgte produkter.

Selvom Black Friday primært bruges af fysiske butikker, er dele af onlinehandelen også kommet med på vognen, hvor de øger deres omsætning med rabatter og tilbud. Cyber Monday (som online-udgaven kaldes) ligger mandagen efter Black Friday, og mange netbutikker går hele vejen ved at kombinere de to dage.

Handelen (detail og online) vil således øge sit salg markant i løbet af disse dage, som ligger den sidste weekend i november. Og alle disse ordrer pakkes og sendes ikke af sig selv til kunderne.

Virksomheder inden for lager, logistik og tredjepartslogistik kan fortælle, at Black Friday bliver mere stressende år for år, og at man lægger stor vægt på at planlægge dagen i god tid. Men selv virksomheder, der ikke selv tager sig af logistikken og pakningen står over for en udfordring: Ingen ønsker at risikere, at leverandørerne ikke leverer til tiden.

Emballagebehovet øges normalt i årets sidste kvartal, i de seneste år endda i betydelig grad.  Det gælder om at være forberedt og ikke sætte større ændringer i gang i denne periode.

Vores tips til at undgå Black Friday-hovedpiner er følgende:

  • Samarbejd med en emballeringspartner, som du har godt forhold til, og som du stoler på
  • Lav prognoserne så tidligt som muligt
  • Sørg for at have en leverandøraftale på plads
  • Implementer eventuelle nye systemer eller andre ændringer i dit emballeringsflow så tidligt som muligt
  • Vælg en emballeringspartner, der kan tilbyde lagerføring, det reducerer din lagerplads og sikrer, at dit lager altid er tilgængeligt
  • Overvej enkle ændringer, der kan foretages nu, så omkostningerne kan reduceres
  • Prøv at få et overblik over, hvornår dine leverandører holder ferie- og julelukket, og læg planer for dette sammen med dem

Alle virksomheder har forskellige behov i forbindelse med en emballeringsleverandør. Boxon tilbyder strategiske emballagekoncepter, uanset om du har brug for enkelte emballageprodukter, mere unikke løsninger med tryk eller avancerede løsninger inden for emballering og mærkning.