light bulb icon
Hurtig levering
light bulb icon
Fragtfrit ved køb over 2000 kr
light bulb icon
Sikker betaling
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
0
Hurtig levering
Fragtfrit ved køb over 2000 kr
Sikker betaling
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
Webshop
Vi tilbyder
Kundecase
Bæredygtighed
Service & Support
Om os

V.E.T.A

Inden for Boxon Group deler vi stærke virksomhedsværdier som grundlaget for vores arbejde og vores forhold til vores interesser.

Vores VETAs (sammensat af de svenske ord  Vinna Tillsammans,  Enkelhet, Tydlighet og Ansvarstegande) sammenfatter vi disse grundlæggende værdier, som vi lever efter hver dag, i samarbejde med vores kunder og kolleger.

Vind sammen 

Vi fokuserer på resultater, på en positiv teamånd og at skabe lukrative partnerskaber. Innovationsglæde, lidenskab og mod er vores vigtigste redskaber til at opnå succes. En vigtig succesfaktor er reel engagement.

Enkelthed 

Vi gør tingene lettere for verden omkring os ved at være fleksible og udføre vores job lige fra dag ét. Vi baserer vores arbejde på en nysgerrighed, der hjælper os med at forstå de udfordringer, vores kunder står over for. Kun en dyb forståelse fører til bæredygtige løsninger.

Synlighed 

Vi lytter: Vi kommunikerer tydeligt og er åbne omkring vores forventninger Gennemsigtighed er et kendetegn for vores forretning. Det gør det muligt for os at nå et fælles mål - på et individuelt niveau - sammen!

Ansvar 

Vi tager det overordnede ansvar, bidrager aktivt til at nå målene, og holder vores løfter. Vi tager vores kunder seriøst. Hvert løfte bringer os tættere sammen!

Vores værdier hos Boxon
Tilbage til værdier
Linje
loading symbol