Automation - 3 niveauer

Automation giver store muligheder for øget effektivitet. 

Det er vigtigt at have et effektivt emballageflow for at styrke konkurrenceevnen, og i dag er der mange muligheder for at øge automatiseringen i forskellige arbejdsgange. Vores mål er at tilbyde automatiske emballerings- og mærkningsløsninger, der medfører omkostningsbesparelser og øget effektivitet for vores kunder. Det sikrer vi ved at arbejdet tæt sammen med vores kunder for at forstå deres produktion og logistik – produkterne, indkommende og udgående flow, arbejdsproces, varemærkekrav og forventninger. Alt sammen for at finde områder, hvor vi kan forbedre produktivitet, effektivitet samt øge lønsomheden i det lange løb. 

Boxon har gennem mange år kunnet levere maskiner til forskellige behov, for eksempel emballering, beskyttelse af produkter samt lukning og mærkning af både produkter og kasser. Nu tager Boxon endnu et skridt ved at tilbyde systemintegrerede, kundespecifikke løsninger. 

Vi beskriver vores tilbud på 3 forskellige niveauer 

Niveau 1 – "Stand alone" 

Vores sælgere vil hjælpe dig med at vælge den rigtige maskine til dit behov. Dette er normalt det første skridt mod indførelse af automation løsninger.  

Niveau 2 – Kundetilpassede løsninger 

Vores eksperter hjælper med at finde den optimale (automation) løsning til jer. Vi analyserer flowet for at kunne tilbyde den bedst tilpassede løsning. 

Niveau 3 – Fuldautomatiserede løsninger 

Vores samlede kompetence og erfaring analyserer hele jeres flow for at kunne tilbyde den mest optimale fuldautomatiserede løsning til jer – helt ud fra behov og forventninger med hensyn til produktivitet, effektivitet og tilført værdi.

   

Nogle af Boxons partnere inden for Automatisering

   
   
   
   
   
   
   
   

 

Kontakt vores specialister

Kontakt Boxons specialister inden for dette område – vi vil gerne møde jer for at gennemgå jeres behov og muligheder.
Ønsker at modtage nyhedsbrev fra Boxon