Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
0
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.

Bæredygtige Produkter og Servicer

Vores tilbud består af forskellige materialer, der passer til vores kunders behov. Herfra arbejder Boxon aktivt med at udvikle og fremme miljøvenlige initiativer med ambitioner om, at vores kunder sætter pris på vores ansvarlige livscyklus-administration af produkter. I 2020 fortsætter vi med at se fantastiske resultater af vores initiativer, og vi fortsætter med at udvikle nye løsninger og servicer, der har en positiv indvirkning på miljøbalancen i vores kunders produkter. De udgør tilsammen andre miljøvenlige produkter og materialer fra vores eksisterende sortiment. På den måde bidrager vi til at reducere CO2-udledningen og forbedre emballagens livscyklus. 

Alle produkter fås som standard men kan også tilpasses og produceres som designemballage.

CO2 neutral
Linje

Bæredygtige produkter

Vi lægger stor vægt på ansvarlig skovdrift, som du kan se på f.eks. FSC-mærkningen på visse produkter. Til nogle af vores plastprodukter bruger vi allerede genbrugsmaterialer i produktionen som f.eks. grøn PE fremstillet af sukkerrør, der kan genbruges uden at udlede skadelige stoffer. Vi tilbyder også emballage fremstillet af genbrugt PET, og dermed hjælper vi med at modvirke havforurening i Indonesien.

At tilbyde vores kunder et bæredygtigt produkt er vigtigt for både et miljø- og
forretningsperspektiv. Vi baserer vores definition på tre vigtige aspekter; økonomi, samfunn og miljø.

 

Læs mere
Linje

Bæredygtige servicer

Hvor CO2-udledning ikke kan undgås helt i produktionen forsøger vi at kompensere for det. Derfor tilbyder vi klimaneutral emballage, som du kan bruge til aktivt at støtte et klimabeskyttelsesprojekt i Tanzania sammen med os. 

 

Læs mere
Genbrug af plastflasker
Linje
loading symbol