Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
0
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
Webshop

Klimabeskyttelsesprojekt

I forbindelse med kulstofudligningsprogrammet støtter vi et klimabeskyttelsesprojekt i Tanzania, hvor ton CO2 reduceres hvert år ved at erstatte skadelig petroleum med overkommelige solenergipaneler. Med bidrag fra vores kunder, hjælper vi med at vedligeholde projektet.

High-Tech-Solar-hjemme-systemer

Klimabeskyttelsesprogrammet implementerer højteknologiske solsystemsystemer til hjemmet inklusive et GSM-modem, der leverer et rent, overkommeligt alternativ til fossile brændstoffer til husholdninger med lav indkomst og små virksomheder i Tanzania. Teknologien reducerer kulstofudledning effektivt på grund af en innovativ overvågningsmetode. 

2,5 milliarder mennesker over hele verden lever uden en pålidelig strømkilde til at udfylde deres daglige energibehov. De bruger ineffektive og dyre brændstofbaserede lyskilder såsom petroleumslamper, som i høj grad begrænser deres aktiviteter, når mærket falder på. Petroleum giver lidt lys, er dyrt og kan forårsage forbrænding[Text Wrapping Break]skader såvel som luftvejssygdomme og øjensygdomme - især børn er i farezonen.

Programudvikleren Mobisol kombinerer solenergi med innovativ mobil teknologi og mikrofinansiering for at levere højteknologiske solsystemsystemer (SHS) til fjerntliggende husstande i hele Afrika.

De større solsystemer til hjemmet kan drive små virksomheder, så iværksætterkunder kan skabe yderligere indtægter. Det belyser også skoler som Arusha Secondary School. SHS'erne inkluderer et solpanel, batteri, lys samt en mobiltelefonoplader. Systemerne er i øjeblikket tilgængelige i fire forskellige størrelser, der imødekommer behovene hos husholdninger med lav indkomst såvel som små virksomheder. Den mindste enhed kan oplyse to værelser og oplade fire mobiltelefoner om dagen. Det største system har flere lys, forbrugsapparater som bærbare computere, fjernsyn eller soldrevne køleskabe og oplader op til ti mobiltelefoner samtidigt.

Arbejde & uddannelse

Takket være denne moderne informations- og kommunikationsteknologiløsning (ICT) vil denne PoA reducere drivhusgasemissioner ved forskydning af fossilt brændstofforbrug, såsom i brændstofbaserede belysningssystemer og / eller enkeltstående kraftgeneratorer. Ved at erstatte petroleumslamper med stærke soldrevne LED-lys og pålidelig energi kan miljømæssige men også sociale og økonomiske fordele opnås. Ved at drage fordel af længere dagstimer opnået ved elektrificering af deres huse kan støttemodtagere i høj grad øge deres produktivitet ved at arbejde om aftenen.

Indvirkning og fordele hidtil opnået

  • 9981 t CO2 reduceret per år
  • Flere end 200 000 mennesker drager fordel af bedre luft.
  • 350 skabte jobs
  • 42600 Solsystemer distribuerede siden projektets start
  • Flere end 700 mennesker trænet i solar installation
  • Oprettelse af 24 markedspladser og informationscentre i Tanzania 

Vær en del af projektet

Ved at købe klimaneutrale Big Bags fra Boxon kan du optimere din forsyningskædes CO2-fodaftryk markant og i mellemtiden hjælpe med at støtte vores klimabeskyttelsesprojekt i Tanzania.[Text Wrapping Break]Hver kunde, der deltager i projektet, får et officielt certifikat fra den uafhængige klimabeskyttelsesorganisation MyClimate med mængden af ​​kompenseret CO2 og deres firmanavn på. Bare spørg os om det, vi vil være glade for at hjælpe dig!

My Climate
loading symbol