Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
0
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.

Bæredygtige produkter

Vi sparer på ressourcerne og tilbyder i dag en række bæredygtige emballageløsninger. Alle produkter er tilgængelige som standard, men kan også produceres og skræddersyes som design emballage.

Vi ligger stor vægt på forsvarligt skov-forvaltning, som du f.eks kan se på FSC-mærket på vores bølgepapsprodukter. For nogle af vores plastprodukter bruger vi allerede vedvarende råmaterialer i produktionen, såsom grøn PE fremstillet af sukkerrør, som kan genbruges uden at udlede farlige affaldsstoffer. Vi tilbyder også emballage fremstillet af genanvendt PET hvilket hjælper med at forhindre havforurening i Indonesien.

Uanset hvor CO2 udledning ikke kan undgåes helt i produktionen, stræber vi efter at kompenserer for dem. Derfor tilbyder vi dig klimaneutral emballage som du kan bruge aktivt til at støtte et klimabeskyttelsesprojekt i Tanzania hos os.

LDPE

LDPE er en forkortelse for lavdensitetspolythylen og har en lav densitet, derfor er LDPE meget smidigt. Dette gør at LDPE er ideel til produkter indkøbsposer, strækfilm og belægning af f.eks, mælkekartoner osv. LDPE kan genbruges

Grøn PE

Grøn PE har de samme egenskaber som LDPE, og den ser nøjagtig ens ud. Den eneste forskel er, at den er lavet af vedvarende råmaterialer. Boxons grønne PE er fremstillet af sukkerrør. Grøn PE kan genbruges. Det er 100% CO2-neutralt og kan genanvendes tilbage til PE og forbrændes og blive til biobrændsel. Når grøn PE forbrændes, frigives der ikke yderligere CO2 i atmosfæren på grund af dens oprindelse.

Komposterbare materialer

Komposterbare materialer har lignende egenskaber som LDPE og grøn PE, og er fremstillet af vedvarende materialer Det kan produceres fra mange forskellige kilder såsom sukkerrør, majs osv. Da det ikke er plast, kan det ikke genbruges sammen med plast. Derfor kan den komposteres istedet for at genbruge den.

Læs mere

Genbrugt PET

Vi tilbyder også emballage produceret af recirkuleret PET og bidrager dermed til at forhindre havforurening.

EcoLabel

I vores produktion i Borås kan vi nu tilbyde etiketter på fossilfri PP.

Reborn

Nu kan vi tilbyde en 100% CO2-neutral strækfolie - Reborn. 

FSC

Med FSC-certificerede produkter yder du og dine kunder et vigtigt bidrag til bæredygtig skovbrug.