Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
0
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.

Menneskerettigheder

Det er vores ansvar som virksomhed at sikre, at vores medarbejdere overholder menneskerettighederne fuldt ud. Det er vores første og højeste prioritet. Alle medarbejdere får samme muligheder uanset køn, nationalitet, seksuel orientering eller alder. 

Men Boxon har også et vigtigt ansvar i forhold til vores forsyningskæde: Overalt, hvor folk påvirkes direkte eller indirekte af vores forretningsaktiviteter, skal vi kunne garantere overholdelse af menneskerettighederne. Det er op til os at implementere de passende mekanismer til at sikre dette og opretholde denne overholdelse gennem tætte relationer og en løbende dialog, især med vores leverandører og forretningspartnere. 

Boxon har forpligtet sig til at respektere menneskerettighederne for alle medarbejdere og alle mennesker, der er direkte berørt af vores forretningsaktiviteter. Vi deler de værdier, der er baseret på FN's og den internationale arbejdsorganisations konventioner, og som er opsummeret i den internationale standard SA8000 af Social Accountability International. Det er vores ansvar at sikre disse grundlæggende rettigheder i vores daglige arbejde.

 

Menneskerettigheder
Linje
loading symbol