Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
0
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.

Socialt ansvar

Boxon er forpligtet til at respektere menneskerettighederne for alle medarbejdere og alle personer, der er direkte berørt af vores forretningsaktiviteter. Vi deler værdierne baseret på konventionerne fra FN og Den Internationale Arbejdsorganisation, som er opsummeret i den internationale standard SA8000 af Social Accountability International. Det er vores ansvar at sikre disse grundlæggende rettigheder i vores daglige drift.

Overholdelse af universelle menneskerettigheder er påkrævet og implementeret på alle Boxon-lokationer. Overholdelse af vores principper med hensyn til arbejdsmetoder og forretningsetik er beskrevet i flere aftaler og erklæringer. Dette inkluderer primært vores forpligtelse til principperne i Global Compact, Boxon Group CSR og EFIBCA's adfærdskodeks. Det forventes, at vores medarbejdere følger Boxon-principperne og tager ansvar for deres egen opførsel og for Boxons produkter og serviceydelser.

Vi lægger stor vægt på den strenge implementering af vores principper og afviser enhver form for børnearbejde eller tvangsarbejde , korruption, afpresning og bestikkelse eller upassende indflydelse, diskrimination eller chikane. Vi tilbyder alle medarbejdere et sikkert og sundt arbejdsmiljø uanset alder, hudfarve, køn, nationalitet, religion, seksuel orientering eller etnicitet.

Læs mere

Global Compact

Som deltager i FN's Global Compact er vi forpligtet til ansvarlig virksomhedsstyring.

Kultur

Universelle menneskerettigheder gælder uden undtagelse, på alle vores kontorer.

Værdier

Hos Boxon fokuserer vi på resultater, positiv holdånd og på at skabe et vindende partnerskab med vores kunder.