Forsegling

Når man vælger forsegling, er der en række parametre, man skal tage hensyn til. Volumen, sikkerhed, design, miljøpåvirkning, fragtmetode og emballeringsmetode for blot at nævne nogle få.

Men med de mange forskellige materialer og emballeringsmetoder, f.eks. tapeklammer og binding, der indgår i Boxon's sortiment, har vi en løsning til det hele.

Klammehæftning

Hvis du har brug for hurtig og sikker lukning, kan vi anbefale klammehæftning. Passer godt til at lukke kasser, hæfte palleboksen til pallen, eller bygge din egen emballage. Klammehæftning er en fleksibel metode med mange anvendelsesområder.

Den lille tapeskole

Valget af tape styres af en række parametre, herunder pakkemiljøet og materialet, der skal beskyttes. Den lille tapeskole består af tre dele, og formålet er, at vi vil hjælpe dig med at forstå, hvordan tapen fungerer, så du lettere kan vælge den rigtige tape.

Rigtig tape til det rigtige formål

Nogle gange er det svært at vide, hvilken tape man skal vælge. Brug vores smarte filterfunktion i vores webshop BoxonDirect.dk, så bliver det nemt at finde den rigtige.

I vores webshop tilbyder vi flere forskellige forseglingsmetoder, såsom klammer, hæftning og bånd.

  

Sæt dit eget, unikke tryk på pakketapen och bestil direkte online.

tryktape.dk ›