Klammehæftning

Til enkel, hurtig og sikker forsegling af emballage anbefaler vi klammehæftning. Der findes flere forskellige løsninger afhængigt af emballage og volumen.

Klammehæftning passer godt til at lukke kasser, hæfte palleboksen til pallen, eller bygge din egen emballage. Klammehæftning er en fleksibel metode med mange anvendelsesområder.

Bestil direkte online

I vores webshop BoxonDirect.dk kan du finde frem til den rigtige type klammer eller værktøj med vores smarte filterfunktion.

Serviceaftale

Det er vigtigt at kunne have tillid til, at de værktøjer og maskiner som håndteres og anvendes i den daglige drift fungerer som de skal. Et stop kan forårsage forsinkelser og unødige omkostninger. 

Boxons serviceaftale sørger for at minimere og begrænse stop. Boxons tre forskellige servicepakker er udformet, så du kan vælge det niveau, der passer til lige netop din virksomhed. Læs mere ›

  

Hæfteklammer

Boxon tilbyder et stort udvalg af hæfteklammer, som anvendes til forskellige materialer og forskellige formål. Vi leverer også tilhørende værktøj og maskiner og hjælper jer med at finde den rigtige løsning.

Klammeværktøj

Med vores forskellige former for klammeværktøj kan du sammenhæfte kassernes bund og låg og fastgøre bølgepap på træ, f.eks. på paller og rammer. Vores værktøjer er robuste og rekylfrie og er hurtige og nemme at lade.

Kontakt os

Kontakt din Sælger45 700 702