Godssikring

Undgå beskadiget gods og skab tillid.

Det stadigt mere opskruede transport- og distributionstempo øger også risikoen for, at gods er beskadiget ved modtagelsen. Derfor er det blevet vigtigt for virksomheder at foretage effektiv beskyttelse af godset mod uagtsom håndtering. Konsekvenserne af at sjuske med godssikringen kan blive ødelæggende. Omkostningerne stopper ikke bare ved beskadigede produkter, men også skadet kundetillid, hvilket kan tage meget lang tid at reparere. 

Med Boxons store erfaringer inden for godssikring kan vi sikre, at de varer og produkter, der forlader din virksomhed, kommer frem til modtageren i uskadt stand. Sikret, helt og intakt gods. I vores brede sortiment findes alle de produkter og løsninger, som du behøver ved pallehåndtering og fiksering af godset. Endvidere findes der her strækfolie og topdækning af gods.

   

At være synlig overalt

Med meget enkle midler kan vi nu sætte farve og profil på de fleste emballageprodukter. Det behøver ikke at være mere avanceret end firmaets logo og en kort besked. Det giver modtageren en følelse af kvalitet. 

Vi kan hjælpe dig med at sprede din virksomheds navn, logo og varemærke på emballagematerialer, du ikke selv har tænkt på. Kontakt os gerne for idéer.

  

1500 standardartikler

I vores sortiment af godssikring tilbyder vi et bredt sortiment af blandt andet paller og rammer som du enkelt kan bestille direkte online. Besøg BoxonDirect.dk eller kontakt os om du søger en skræddersyet løsning

  

I denne lynguide viser vi, hvilket værktøj, båndvogne og tilbehør, der skal bruges til forskellige typer af omsnøringsbånd.