Paller og kraver

En nem og praktisk metode til at opbygge sin egen palle ved hjælp af rammer. Godset ligger stabilt og sikkert, og højden reguleres af det antal kraver, der stables oven på hinanden.

Nytænkende

I de seneste år er udviklingen af nye godssikringsmetoder øget hurtigt. Inden for dette område, som traditionelt har været domineret af trærammer og træpaller, er der kommet nye materialer. Behovet for lettere og mere brugervenlige produkter har banet vej for nytænkning og udvikling. 

Paller i lettere materialer med samme eller til og med bedre holdbarhed sænker fragtomkostningerne. Hos Boxon vi arbejder løbende på at finde nye og mere effektive måder til at skabe rentable løsninger på, som kommer din virksomhed til gode. 

Tøv ikke med at udfordre os med lige netop dine behov og krav. Vi vil meget gerne finde nye løsninger, som passer præcis til din virksomhed.

Kartonpalle Honeycomb

Honeycomb er et 100 % genanvendeligt og nedbrydeligt kartonprodukt med støddæmpende egenskaber der giver beskyttelse under transport. Den lave vægt giver også lavere transportomkostninger! 

  

Pallecontainere

Vi tilbyder et flertal pallebokse af standard type via vår webshop BoxonDirect.dk, men vi kan også tage frem skræddersyede  løsninger helt efter dine behov. 

Kontakt os om du har et ønskemål så kigger vi på mulige løsninger til jer!

Kraver/Pallerammer

Boxon leverer EUR-standardiserede hel- og halpalle kraver/rammer i træ samt palle kraver/rammer i bølgepap, så man nemt kan transportere mindre gods på større paller, uden at det falder af.

Låg

Boxon har forskellige låg til de pallekasser samt kraver og rammer, der indgår i vores sortiment. Lågene kan monteres med tape, hæfteklammer, for limet eller en selvlåsende funktion.

Dragark

Trækark

Trækark er fremstillet i et slidstærkt materiale, der kan tåle fugt. Kan med fordel anvendes som pallefordeler eller som erstatning for traditionelle lastpaller.