Strækfilm

Ved at komme strækfilm omkring godset beskytter man det imod forskellige miljøfaktorer som fugt og støv, samtidig med at godset sikres på en enkel måde. Hos Boxon finder I et bredt udvalg af strækfilm, som også omfatter maskiner og strækfilmstest.


Test med Evostretch

Strækfolietesten foregår på stedet hos dig. Vores sælger kontrollerer kvaliteten og strækningsgraden og viser desuden, hvilke besparelser du kan opnå ved den strækfolie, du bruger i dag, og med vores egen strækfolie Evostretch. Resultatet vil være mærkbart, og du kommer til at se fordelen på stedet hos dig selv. Bestil strækfolietest › 

    

Maskinstrækfolie EVOSTRETCH © - spar op til 50%

EVOSTRETCH© er en helt ny type strækfolie med nanoteknologi. Folien produceres ved hjælp af syv strengpressere, der samtidig opbygger folien i 33 lag. Denne fremstillingsmåde medfører sammen med patenterede blandingsrecepter en ekstremt punkteringssikker og strækbar strækfolie med meget høj holdekraft selv i tynde kvaliteter.

Med EVOSTRETCH© er det nemt at spare op til 50 % af strækfolieforbruget sammenlignet med traditionel strækfolie. Samtidig opnås en bedre godsstabilitet på de emballerede produkter. 

EVOSTRETCH© unikke egenskaber sammenlignet med normal traditionel strækfolie bliver synliggjort mest tydeligt med Boxons strækfolietester. Vores tester viser en forbrugsreduktion på op til 50 % - et enestående resultat set i både et omkostnings- og miljøperspektiv.

Nedenstående sammenligningstabeller er testet med en palle med 660 kg godsvægt og palledimension 1200 x 800 x 2200 mm.

Maskinstrækfilm EVOSTRETCH© i forhold til andre maskinstrækfilm.

Kontakt os for at få lavet en strækfilmstest. Vi besøger dig gerne og påviser de besparelser, som EVOSTRETCH© kan medføre for din virksomhed.
Ønsker at modtage nyhedsbrev fra Boxon

Håndstrækfilm

Vi tilbyder alle typer håndstrækfilm, bl.a. håndstrækfilm fremstillet i LLDPE-polyeten, rustbeskyttende og forstruket. Derudover leverer også kernefri håndstrækfilm.

Maskinstrækfilm

Vores sortiment med maskinstrækfilm omfatter strækfilm til både halv- og fuldautomatiske strækfilmmaskiner. Ved hjælp af strækfilmstest optimer vi Jeres strækfilm forbrug. Kontakt os på 45 700 702.

Strækfilmmaskiner

Vi tilbyder 7 forskellige strækfilmsmaskiner, der samtliga maskiner har en fotocelle der automatisk registrerer laste lastehøjden.