Strapbåndsikring

Strapbåndsikring er en utrolig effektiv og sikker løsning til sikring af godset på pallen. Boxon har mange års erfaring inden for dette område. 

Vores PP-bånd og PET bånd anvendes ved båndsikring de kommer med glat eller præget  overflade. Vi tilbyder også VG-bånd for al slags palleomsnøring samt stålbånd for at fiksere tungt gods.

 

Bestil direkte online

I vores webshop – BoxonDirect.dk – finder du alt indenfor båndsikring, alt fra bånd og afrullere til båndværktøjer og tilbehør. Filtrerer dig frem til det rette produkt, og få dine varer i løbet af 1-2 dage.

  

Vi tilbyder strapmaskiner tilpasset fra middelhøj til høj kapacitet, men som kræver en vis manuel indsats. Startes med knap, fodpedal eller sensor, spænder båndet, svejser fast, skærer og tilfører nyt bånd i rammen.

  

Trykte bånd

I dag kan vi tilbyde eget tryk på PP-bånd. Fungerer som ekstra sikkerhed, der tydeligt viser, om godset har været åbnet af uvedkommende.

Strapmaskiner

Vårt sortiment af strapmaskiner omfatter alt fra manuelle løsninger til mindre mængder til automatiske, fuldt integrerede systemer.

I denne lynguide viser vi, hvilket værktøj, båndvogne og tilbehør, der skal bruges til forskellige typer af omsnøringsbånd.

Kontakt os

Kontakt din Sælger45 700 702