Emballage

Emballagen afspejler afsenderens varemærke, miljøbevidsthed og image. Boxon har markedets bredeste og dybeste sortiment af emballage, som i kombination med vores tjenester giver jeres virksomhed en helhedsløsning.

At pakke produkter effektivt og lønsomt i den rigtige karton, kasse eller emballage er ikke altid let. Er f.eks. størrelse, materialer og lukningsmetoder de optimale? Det, der er det rigtige produkt for en, er helt forkert for en anden.

Vi vil gerne hjælpe dig med at finde den emballage, der passer bedst til dine behov. Vi er uafhængige af materialeleverandører og kan derfor altid finde det rigtige materiale til netop dig. Kontakt os.

   

Lynkursus i bølgepap

Bølgepap er et af de mest almindelige emballagematerialer. Anvendelsesområdet er bredt og omkostningseffektivt, og takket være en forbedret trykketeknik kan du let få en attraktiv emballage. Komplet i fire farver. Læs mere om viktigt og værd at vide om bølgepap.

  

Bestil emballage direkte online

BoxonDirect.dk er emballagevarehuset på nettet, hvor du kan søge dig frem til den rigtige emballage blandt 2000 artikler. Med smart filtrering er det nemt at finde den æske eller emballage, der passer til dit behov.