Postemballage

E-handel er et område i stærk vækst, og emballagen får større og større betydning i logistikken.

Emballagen er ikke altid gennemtænkt, og der bliver transporteret meget luft sammen med varer, der ikke er pakket i tilpassede emballager. Det er en håndtering, der trækker omkostninger. Smarte løsninger med lave portoudgifter står på ønskelisten.

I vores webshop BoxonDirect.dk, har vi en række kasser, poser, rør etc. til smidig og økonomisk pakning af varer, der skal sendes via post. Vi finder gerne unikke løsninger til netop jeres behov.

Guide til postemballage

I vores komplette guide til postemballage har vi alle mål til de forskellige formater og giver dig tips på hvad du skal være opmærksom på, samt eksempler på hvilket format som passer til forskellige produkter.

› Til guiden

Postemballage med tryk?

Vi kan trykke dit unikke budskab eller logo på de fleste postemballager. Her kan du se nogle eksemler på emballager med tryk.

Kontakta oss om du vill veta mer.

  

Nyhed! PaperPac

Paperpac er en innovativ løsning, som er blevet introduceret på markedet for nylig. Emballagen er af bølgepap med integreret papir og som ganske enkelt omslutter produktet, når man folder kassen sammen.

Læs mere ›

Postordreposer med trykk

Boxon tilbyder trykte postordreposer i op til 8 farver, med enkelt-/ dobbelttape og perforering til retur om ønsket.

Hvis du sender værdipost, har vi poser med sort inderside, der umuliggør indblik. Ydersiden designer du selv som ønsket.

Rør med tryk

Rør er en udemærket postemballage til forskellige produkter, de fås både i runde og firkantede.

Med et unik tryk bliver paprøret synligt. Tryk i flere farver og specieltilpasset låg er nogle af de valg vi kan tilbyde.

Fortæl os hvordan du gerne vil have det, så vil vi hjælpe dig med et synligt resultat.

Mail Lite med tryk

Mail Lite boblefoliekuvert kan med fordel være forsynet med tryk - virksomhedens logo eller et tilbud. Vi tilbyder tryk i op til 4 farver på et minimum oplag på 2400 stk. og op, afhængigt af størrelsen af konvolutten.

Har du en idé, så kontakt os og vi vil finde en løsning.