E-handelspakke - fra Small til X-Large

Small, Medium, Large eller X-Large? – Vi udvikler os sammen. I takt med, at din e-forretning udvides, og dit varemærke styrkes, vokser vi sammen med dig og opfylder dine stigende behov.

Behovene udvikler sig, efterhånden som forretningen vokser, og kravene øges. Som nystartet virksomhed er der især brug for et tilgængeligt standardsortiment, hvor omkostningerne holdes nede. I takt med væksten bliver der brug for at styrke varemærket og give kunden en oplevelse allerede under udpakningen, så kunderelationen styrkes. Når virksomheden kommer op i fuldt tempo, får de interne processer større og større betydning, og der opstår behov for effektive pakkestationer og velfungerende arbejdsgange. Som supplement findes der forskellige tjenester, for eksempel lagerføring, just-in-time-levering, og login til en kundeportal til håndtering af alle aktiviteter og transaktioner. 

 Sammen finder vi produkter, løsninger og tjenester, som gør, at du øger din lønsomhed på både kort og langt sigt. Uanset niveauet sørger vi for at tilbyde dig de rigtige produkter, det rigtige design og de rigtige tjenester.

   

Hvilket niveau passer til dig?

Klik på en størrelse og læse om, hvordan vi kan hjælpe dig baseret på dine behov. Eller tag vores simple test, og se, hvor du kan befinde dig i flowet.

››  Niveau Small

Du har en mindre, måske nystartet e-forretning, hvor emballagebehovet kan dækkes af lettilgængelige standardprodukter til hurtig og effektiv pakning. 

Emballage- og logistikomkostningerne er meget vigtige parametre for den mindre og eller nystartede virksomhed. Emballager med alt-i-én-løsninger, for eksempel integreret støddæmpning og returneringsfunktion er gode løsninger.

Boxon har designet og tilpasset emballager til e-handelsvirksomheder i mange år. Her har nøgleordene blandt andet været fleksiblitet, returmuligheder og brugervenlighed. Både pakkeren og modtageren.

Webshop med 2000 artikler

Det meste kan du få leveret inden for 1-2 dage ved blot at klikke på en knap. Så undgår du unødvendige omkostninger til opbevaring, fordi du indkøber lige præcis, hvad du har brug for. Se vores webshop BoxonDirect.dk.

››Niveau Medium

Din e-forretning begynder at gribe om sig, og du ønsker at gøre dit varemærke stærkere, blandt andet med tryk på dine emballager. Eller en unik emballage, der er tilpasset til netop dine produkter.

Alle ved, at varemærket betyder meget og nogle gange kan være helt afgørende. Varemærket står for de kerneværdier, som dine kunder skal kende og opleve.

Profileret emballage

Emballager med virksomhedens logo er meget effektive til at bygge videre på varemærket. Tænk bare på, hvor mange mennesker der kommer i kontakt med dit produkt på vej til kunden. 

En pæn og original emballage, der formidler et attraktivt budskab gør som regel kunden til en positiv budbringer, og emballagen får ofte et liv efter selve udpakningen. 

Konstruktion & Design 

Boxon tilbyder også skræddersyede emballager, der passer helt til dine produkter. En specialfremstillet emballage kan reducere transportomkostningerne og give færre reklamationer. I vores konstruktions- og designafdeling udvikler vi en prøve i den rigtige størrelse og udformning, så du snart kan få et godt billede af, hvordan slutresultatet bliver. Så er det nemmere at træffe en beslutning, end hvis du kun har en tegning at se på.

Send forespørgsel ››

  Niveau Large

Din e-forretning er igen vokset betydeligt og kræver mere effektiv pakning, hvor diverse emballerings- og mærkningsmaskiner øger kapaciteten og effektiviteten i forbindelse med pakningen. 

Dine emballager er tilpasset og designet efter din politik for varemærket. Du har adgang til et af markedets bredeste sortimenter som supplement til dine unikke emballager. Nu er det vær at begynde at se på de interne processer. Er pakkestationerne udformet rigtigt? 

Lagerføring 

Når virksomheden vokser, opstår der udfordringer. Behagelige udfordringer. Begrænset plads ender ofte højt på listen over de problemer, der skal løses. Ud over at reducere omkostningerne kan du på den måde forbedre likviditeten og få leverancerne efter behov, med outsourcad lagerføring.

Service

Stilstand koster penge. Det undgås bedst ved at forebygge. Med regelmæssig service, der kører efter en tidsplan, minimeres unødvendige og kostbare driftsstop.

Mine Sider

Den, der har overblikket, har et forspring. Med et godt overblik er det nemmere at udjævne kapacitetsforbruget, justere bestillingerne og forhindre unødvendige stop. 

På Mine Sider har du blandt andet adgang til aftaler, lagerstatus på dine særlige artikler, ordrehistorik samt mulighed for at lægge ordrer fra hele vores sortiment og dine egne, unikke produkter.

Send forespørgsel ››

   Niveau X-Large

Din e-forretning har brug for forskellige tjenester, der sikrer levering, onlinebestilling og en stærk og pålidelig samarbejdspartner, der kan hjælpe din virksomhed med at undgå afbrydelser. 

Kundens forventninger skal opfyldes og helst overgås. Det kræver, at hele kæden fungerer, uden at der er noget, der falder ud af processen. Det skaber tryghed at have en stabil og pålidelig partner, der kan overskue det store billede og hjælpe dig i udviklingen. 

Totalansvar

Alle delene hænger sammen. Effektive interne flows, ergonomiske arbejdspladser, transportsikre forsendelser og kundens købsoplevelse. Det hele kræver et flow, der er så gnidningsfrit som muligt. Boxon kan i dag tage det overordnede ansvar og tilbyde en totalløsning for e-handelsvirksomheder. 

Vi har emballager og et maskinprogram, der dækker stort set alle behov i kombination med vores tjenester.

Automatisering

Med vores mangeårige erfaring kan vi hjælpe din virksomhed med at opbygge fuldautomatiserede pakkelinjer såvel som enkeltstående stationer med halv- eller fuldautomatiske maskiner. Vi udarbejder tegninger og forslag til forskellige installationsmuligheder og tager derefter hovedansvaret for gennemførelsen. Vores viden – din sikkerhed.

Send forespørgsel ››

 


Send en forespørgsel til os

Small, Medium, Large eller X-Large? – Vi udvikler os sammen.
Kontakt os gerne hvis du har spørgsmål vedr. vores e-handelspakker.
Ønsker at modtage nyhedsbrev fra Boxon?

Kontakt os

Kontakt din Sælger45 700 702