Emballager med tryk

Udformning af design og varemærker bliver stadig mere vigtigt, og flere og flere får øjnene op for fordelene ved emballager med tryk.

Der findes utallige løsninger, fra simpelt tryk til højt kvalitets tryk - alt afhængig af, hvad man ønsker at formidle. Som kunde hos Boxon er vi med dig fra idéfasen til det færdige produkt. Kontakt os gerne for idéer.

Op til 10 farver

Flexotryk er den mest almindelige form for tryk på bølgepapkasser til enkel detail- og transportemballage. God trykkvalitet, der gengiver tekst og enklere billeder godt “til prisen”. Offsettryk er et eksklusiv tryk. Perfekt gengivelse af farve og kontrast. Kan bruges til alle former for emballage.

  

Hent vores Guide: 

”Alt du har brug for at vide om profilering”. Vi forklarer trykmetoder, trykfarver, viser kundeeksempler og giver dig brugbar information at tænke på.

Ønsker at modtage nyhedsbrev fra Boxon

Kasser med tryk

Der er flere muligheder ved trykket. Offsettryk er et eksklusiv tryk. Perfekt gengivelse af farve og kontrast. Kan bruges til alle former for emballage

Flexotryk er det mest almindelige form for tryk på bølgepapkasser til enkel detail- og transportemballage. God trykkvalitet, der gengiver tekst og enklere billeder godt “til prisen”. 

Poser med tryk

Postordreposer med tryk er en enkel og effektiv metode til opbygning af virksomhedens varemærke.Tryk virksomhedens logo, eller lav en pose med et unikt tilbud.

Boxon tilbyder trykte postordreposer i op til 8 farver, med enkelt-/ dobbelttape og perforering til retur, om ønsket.

Se vores sortiment af poser.

Rør med tryk

Med et unik tryk bliver paprøret synligt.Tryk i flere farver og specieltilpasset låg er nogle af de valg vi kan tilbyde. 

Fortæl os hvordan du gerne vil have det, så vil vi hjælpe dig med et synligt resultat.

Se vores postemballage.

Tape med tryk

Mange virksomheder indser fordelen ved at forsyne sin emballage med virksomhedens eget logo. Virksomheden får sin helt egen tape, som på denne måde garanterer kvalitet og sikkerhed. Ingen kan bryde emballagen, uden at det kan ses, hvis den har været lukket med tape.

Læs mere om tape.

Bånd

I dag kan vi tilbyde eget tryk på PP-bånd. Fungerer som ekstra sikkerhed, der tydeligt viser, om godset har været åbnet af uvedkommende.

Se også vores bånd for godssikring.

Banderoler

Ved hjælp af banderoler lukker man emballagen til med papir- eller filmbånd, der kan forsynes med eget unikt tryk.

Tryk på strækfilm

Produktet har ofte en lang vej til slutkunden, det giver mange muligheder for eksponering. En sådan mulighed er tryk på strækfilm

At trykke firmalogo på strækfilmen er ikke bare markedsføring, det kan ses som en kvalitets- og sikkerhedsforanstaltning. Dine varer vil ankomme med en klar afsender og det er umiddelbart synligt om der er sket nogen skade på pallen undervejs. Et for modtageren vigtigt aspekt.

Design & Display

Vi tilbyder et stort udvalg af displayprodukter til butikseksponering og skiltning. Vi kan sikkert tilpasse dem til dine behov og krav og endvidere skitsere og fremstille helt unikke kundeløsninger. 

Hvorfor ikke pifte den kedelige palle op i butikken med en dekorwell som du ganske enkelt slår rundt om pallen. Giver et pænt og professionelt indtryk. Kontakt os for mere information, ide og konstruktion af displays mv.

Sæt dit eget, unikke tryk på pakketapen och bestil direkte online.

tryktape.dk ›

Kontakt os

Kontakt din Sælger45 700 702

Bestill dit eget, unikke tryk i 1 eller 2 farver, nemt og hurtigt.

ehandelspose.dk ›