Profilering med bølgepapkasser

Når indersiden er lige så viktig som ydersiden.

Design og branding bliver vigtigere og vigtigere, og flere og flere ser fordelene ved at have profilerede emballager, fordi de anses for at forstærke købsoplevelsen.

Tendensen går i retning af tryk både på ydersiden og indersiden af kassen, men også at bruge en form for lak til at beskytte eller give dekorationen et ekstra effektfuldt udseende. 

Lak

Som regel anvendes vandbaseret lak, men i nogle tilfælde bruger man også UV-lak. Det er en lak, der hærdes af ultraviolet lys, og som lægges oven på den trykte overflade, dels for at beskytte trykket og dels for at give en ekstra blank eller mat overflade.

Trykteknik

Offset - en trykketeknik med høj kvalitet, som giver enestående gengivelse af tekst og fotografiske billeder samt mulighed for at tilføje tiltalende lak-effekter.

Flexo - giver god gengivelse af tekst og billede. Et billigere alternativ, især ved store oplag.

Digitaltryk - giver mulighed for tryk i høj opløsning uden at skulle investere i trykplader. Er derfor velegnet til små oplag, eller hvis man ofte ændrer trykket.


Farve & Grundlag

Pantone-farverne er opdelt i Uncoated til ubestrøget papir og Coated til bestrøget papir, og de to typer kan variere ganske meget i udseende. Derfor er det vigtigt at udvikle et grundlag, der er baseret på den rigtige papirtype, fordi det endelige resultat kan se helt anderledes ud, hvis man har taget udgangspunkt i den forkerte skala.

Grundlaget til trykket skal tilpasses i skala 1:1 med høj opløsning, dvs. 300 dpi. Filformatet skal være printbar PDF, alternativt .eps- eller .ai-format.


Kundereferencer

› Tailor Store

"I de første forslag, der blev udviklet af Boxon, var der fokus på design, materialer og økonomiske løsninger, men også om problemstillinger omkring, hvordan man bedst kan profilere emballagen til at støtte varemærket."

   

Markedets bedste kassesortiment af bølgepap

BoxonDirect.dk er emballagevarehuset på nettet, hvor du kan søge dig frem til den rigtige emballage blandt 2000 artikler.