Profilering med pakketape

Nogle gange fortæller en tapestrimmel alt.

Tape er uden tvivl en af de mest anvendte forseglingsløsning- er i dag, og det næste skridt med tryk på tapen er ikke langt. Hurtig og nem måde at komme ud med sit budskab og varemærke, samtidig med, at selve tapen fungerer som en slags tyverisikring. Ingen uvedkommende kan erstatte den trykte tape, uden at det kan ses. 

Positivt eller negativt?

Positivt tryk giver generelt de bedste resultater. Billede og/eller tekst trykt direkte med trykfarve.

Ved negativt tryk bliver alt andet end billede og/eller tekst trykt med trykfarve. 


Farve & Grundlag

Pantone-farverne er opdelt i Uncoated til ubestrøget papir og Coated til bestrøget papir, og de to typer kan variere ganske meget i udseende. Derfor er det vigtigt at udvikle et grundlag, der er baseret på den rigtige papirtype, fordi det endelige resultat kan se helt anderledes ud, hvis man har taget udgangspunkt i den forkerte skala.

Grundlaget til trykket skal tilpasses i skala 1:1 med høj opløsning, dvs. 300 dpi. Filformatet skal være printbar PDF, alternativt .eps- eller .ai-format.


Bestil din tryktape direkte online - tryktape.dk

På tryktape.dk kan du nemt og hurtigt bestille dit eget, unikke tryk på pakketapen i op til 3 farver. Du får straks en illustration online af, hvordan dit print kommer til at se ud på tapen.

Med nogle få og enkle trin vælger du tapebredde, hæftemateriale, bundfarve samt dit tryk. Bestillingen foretages med det samme online, og du betaler med kort eller via faktura. Vi sender dig korrektur inden for få dage.

› Tryktape.dk


Den lille tapeguide

Valget af tape styres af en række parametre, herunder pakkemiljøet og materialet, der skal beskyttes. Men formålet er også en vigtig faktor at tage hensyn til. Skal tapen fastgøres på jævnt eller ujævnt underlag i koldt eller varmt miljø?

Den lille tapeskole består af tre dele, og formålet er, at vi vil hjælpe dig med at forstå, hvordan tapen fungerer, så du lettere kan vælge den rigtige tape.

Gå til den lille tapeguide ›