Profilering med silkepapir

Lidt ekstra, der betyder så meget.

Silkepapir er et tyndt, eksklusivt papir til omslag af forskellige produkter, herunder blomster, smykker, parfume, kosmetik, elektronik, tøj, boligindretning med mere.

Signalerer kvalitet og stolthed

Silkepapir med tryk giver kundens oplevelse et ekstra løft. Ud over selve markedsføringen giver det også en oplevelse af højere kvalitet. Et tryk med virksomhedens logo signalerer kvalitet og stolthed.

Silkepapir fås i forskellige gramvægte, farver og kvaliteter. Når du har besluttet, hvilket silkepapir, der skal bruges, laves en korrektur ud fra grundlaget.


Farve & Grundlag

Pantone-farverne er opdelt i Uncoated til ubestrøget papir og Coated til bestrøget papir, og de to typer kan variere ganske meget i udseende. Derfor er det vigtigt at udvikle et grundlag, der er baseret på den rigtige papirtype, fordi det endelige resultat kan se helt anderledes ud, hvis man har taget udgangspunkt i den forkerte skala.

Grundlaget til trykket skal tilpasses i skala 1:1 med høj opløsning, dvs. 300 dpi. Filformatet skal være printbar PDF, alternativt .eps- eller .ai-format.


Produkttips

Geami WrapPak er en effektiv og hurtig støddæmpende maskine, der hurtigt skaber et omkostningseffektiv materiale, der let kan slås rundt om produktet for at forhindre skader på overfladen og under transport.

Passer perfekt til butikker, e-handel med produkter så som kosmetik, køkkenting, elektronik osv. Geami WrapPak® HV optager lidt plads og skaber det nødvendige materiale efter behov.

Bestil direkte i vores webshopp BoxonDirect.dk