Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
0
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.

Industrier

Vi fokuserer først og fremmest på industrielle, kommercielle og logistiske virksomheder, der søger en langsigtet forretningspartner. 

I dag ændres omverdenen hurtigere end nogensinde før. Digitalisering, globalisering og bæredygtighed er blot få eksempler på faktorer, som ændrer spillereglerne i din branche. I dag handler det om konstant at omstille forretningsprocesserne for at være synkroniseret med jordens aktiver, markedsudviklingen – og kundens konstant høje forventninger.   

Fremtidssikring af emballageflowet 

Innovation er den vigtigste forretningsproces i alle virksomheder, en veltrimmet værdikæde er den vigtigste forbindelse til markedet, og varemærket er den mest relationsbyggende ressource. Ved hjælp af de smarteste løsninger kan du hurtigt tilpasse din virksomhed og tackle de forandringer, der sker i din omverden. 

Hos Boxon analyserer vi omverdenen, inspirerer til nye ideer og designer hurtigt innovative løsninger, der løbende sikrer emballagestrømmen fra ordre til levering. For dig, inden for industri, logistik og handel, og som ønsker en langsigtet partner, er vi det rigtige valg. 

Industrisektoren

Vi ved, at udfordringerne er komplicerede, og at de er særlige for hver enkelt industrisektor.

Handelsvirksomheder

En handelsvirksomhed kan opnå store fordele ved at forstå forbrugernes behov.

Logistikbranchen

Mange virksomheder vil integrere logistikstrømmen i deres egne virksomheder, efterhånden som kravene øges.

Kontakt os

Kontakt oss gjerne hvis du har spørsmål eller ønsker å vite mer om tilbudet vårt. Vi sørger for at rett person kontakter deg.

*=obligatoriske felter

Accepterer du nyhedsbrev fra Boxon?*