Boxon A/S flytter domicil

Det er med stor fornøjelse at Boxon A/S kan offentliggøre at vi flytter vores domicil i Danmark fra Kvistgård til Glostrup. 

Boxon bygger nytt lager

Vi er klar i de nye lokaler fra mandag d. 14. juli. Flytningen af vores kontor og lukningen af Kvistgård-lageret er led i en styrkelse af vores lager og logistik funktion. Der betyder at fra d. 1. juli vil de daglige leverancer af lagerførte katalogvarer ske fra vores 16.000 m2 store moderne lager i Helsingborg, og være ensbetydende med endnu større effektivitet for vores kunder da alle katalogvarer nu er samlet på én location. Tlf. nr. forbliver uændret.

Vores lager i Vejen vil som hidtil servicere vores kunder i Jylland og Fyn.  

For stadig at servicere bl.a. vores flyttefirma kunder vil der på samme adresse som vores kontor i Glostrup stadig være mulighed for afhentning af flytteartikler og diverse andre standardartikler. Ring gerne inden til vores kundeservice og aftal evt. afhentning, så sørger vi for at det står klar. Vores lager i Glostrup vil blive betjent af Skanlog A/S.

Det er vigtigt at understrege at Boxon A/S med denne flytning vil styrke sin service og logistik overfor kunderne og dermed øger sin konkurrencekraft og mulighed for at skabe endnu mere lønsomhed til vores kunder. 

Hvis du har spørgsmål til dette er du meget velkommen til at kontakte undertegnede.

Vores nye adresse pr. 14. juli 2014:

Smedeland 22 2600
Glostrup
Tlf. 45 700 702 (uændret)