BOXON ny generalagent for beck packautomaten GmbH & Co. KG

Vi er glade for at kunne oplyse, at Boxon har indgået aftale  med beck packautomaten i Tyskland, hvor vi fra den 1. november 2016 er generalagent for hele becks maskinprogram i Norden. Aftalen omfatter også, at BOXON overtager ansvaret for teknisk service og rådgivning.

2016-10-31

BOXON er Nordens førende emballagevirksomhed, som leverer emballageløsninger og emballagemateriale, løsninger til mærkning og etikettering samt et bredt maskinprogram til forskellige emballagestrømme.

Maskinløsninger af høj kvalitet som dem, beck packautomaten har i sit produktprogram, vil få stor betydning for effektiviseringen og gøre det muligt at automatisere emballeringsprocessen i en række brancher. I kombination med Boxons omfattende viden og adgang til forskellige materialer kommer firmaet kunne tilbyde en totalløsning til sine kunder og ikke mindst de kunder, som allerede har investeret i en maskinløsning fra beck packautomaten.

Samtidig har BOXON takket være sit øvrige maskinprogram særdeles gode muligheder for at kunne levere en komplet løsning til forskellige emballagestrømme.

For spørgsmål vedrørende Boxons maskinsortiment og uddybende spørgsmål om beck packautomaten, kontakt venligst den ansvarlige:

Anders Marbe
Sales Manager Machines
anders.marbe@boxon.com 
+46 706 55 45 14

Kontakt os

Sales manager Machine+46 706 - 554514