Helhedskoncept med kasser, etiketter og mærkning

Først var det vin, så var det kaffe, og nu er det øl, alle taler om. Bryggeribranchen er vokset med rasende tempo de seneste år, og det vurderes, at der i dag er flere hundrede bryggerier i Norden.

Beverage – en branche i vækst

Til bryggeribranchen har Boxon udviklet specialkasser til de klassiske long neck-flasker af et stærkt materiale, der tåler miljøet og håndteringen i et bryggeri. Desuden tilbyder vi flaskeetiketter i to standardstørrelser. 

Helhedskonceptet kan naturligvis tilpasses til andre brancher. Det er konceptet med både emballage, etiket og mærkninger, der er vores specialitet. Du er meget velkommen til at kontakte os, hvis du vil vide mere. 

Bryggerikasser – stabile kasser til long neck-flasker

Vores bryggerikasser passer til 24 long neck-flasker og har en stabil konstruktion, der tåler miljøet og håndteringen i et bryggeri. Materialet er genanvendeligt af miljøvenligt bølgepap.

Kasserne har gribehuller og med håndtag og lynbundfunktion, så der ikke kræves ekstra lukning. Derfor går pakningen nemt og ubesværet, akkurat som vores kunder kræver.

Kasserne kan nemt udstyres med unikt tryk med digital trykketeknik, hvilket også betyder, at vi kan trykke på mindre mængder. Pænt, hurtigt og nemt.

Vores standardkasser kan bestilles i vores webshop, BoxonDirect.dk/bryggerikasser

Kontakt os for at få mere at vide om mulighederne i forbindelse med emballager, etiketter og mærkning. Hver for sig eller som et helhedskoncept.