Boxon lancerer e-handel med fokus på e-handelsposer med design

Efterspørgslen efter emballage med tryk er steget kraftigt, fordi flere kunder oplever fordelene ved at profilere deres varemærke. Derfor har Boxon A/S valgt at lancere ehandelspose.dk, hvor kunden helt på egen hånd kan bestille e-handelsposer med deres egne, unikke tryk.

Boxon har gennem et stykke tid satset digitalt med e-handel i Norden. Disse webshops henvender sig især til mindre virksomheder, der vil foretage enkle bestillinger direkte online. Her mærkes der en stærk efterspørgsel efter emballage med tryk, især fra e-handlende.

For omkring et år siden lancerede Boxon i Sverige sit første specialwebsted med fokus på emballage med tryk. Reaktionerne var særdeles positive, og derfor varede det ikke længe, før tryktape.dk blev lanceret. Nu tager vi det næste skridt og lancerer ehandelspose.dk, som har den samme logik og de samme grundlæggende funktioner som tryktape.dk.

På det nye websted med e-handelsposer tilbydes en komplet løsning, hvor kunden nemt kan vælge størrelse, lukning (enkel eller genlukkelig), volumen, antal farver og placering af trykket.

Ud fra kundens valg vises prisen inklusive kliché i realtid, og der vises hele tiden et eksempel på posen med kundens eget tryk. Når bestillingen er foretaget, kan kunden vælge at betale med kort eller via faktura. 

- Efter nogle dage modtager du en korrektur, hvor du kan se, hvordan det kommer til at se ud. Her kan du foretage en sidste justering, før bestillingen bliver behandlet og leveret, siger Mikael Jonsson, der som produktspecialist i plast hos Boxon har været med til at udvikle løsningen.

Introduktionsrabat

De første to uger tilbyder vi en introduktionsrabat på 10 % for alle, der bestiller deres e-handelspose med tryk på det nye websted. 

Test det i dag, gå til www.ehandelspose.dk.