Boxon A/S flytter domicil

Det er med stor fornøjelse at Boxon A/S kan offentliggøre, at vi flytter vores domicil i Danmark fra Glostrup til Farum i Furesø Kommune. 

Boxon bygger nytt lagerVi er klar i de nye lokaler fra fredag den 1. september 2017. Flytningen af vores kontor og samle vores lagerfaciliteter på vores hovedkontor i Helsingborg er led i en yderligere styrkelse af vores lager og logistik funktion. Vi vil fortsætte med de daglige leverancer af lagerførte katalogvarer sker fra vores 16.000 m2 store moderne lager i Helsingborg, og være ensbetydende med endnu større effektivitet for vores kunder, da alle katalogvarer nu er samlet på én lokation. Telefonnummeret til Boxon A/S er uforandret og I er velkomne til at kontakte os på 45 700 702. 

Vores lager i Vejen vil som hidtil servicere vores kunder i Jylland og på Fyn. 

Det er vigtigt at understrege, at Boxon A/S med denne flytning vil styrke sin service og logistik overfor kunderne og dermed øger sin konkurrencekraft og mulighed for at skabe endnu mere lønsomhed og fleksibilitet for vores kunder. 

I samme moment ser Adm. Direktør Per René Gotfredsen frem til at komme til en yderst erhvervsvenlig kommune og til nogle lokaler, som passer perfekt til organisationen. Medarbejderne kommer tættere på deres bopæl og en af fordelene ved en flytning er, at man får ryddet ud i nogle af de gamle ting, som man har liggende. Så en ny frisk start kan vi alle have brug for udtaler Per René Gotfredsen. 

Hvis du har spørgsmål til dette er du meget velkommen til at kontakte undertegnede. 

Vores nye adresse pr. 1. september 2017: 

Ryttermarken 7
3520 Farum
Tlf. 45 700 702 (uændret) 

E-mail: orderpak.dk@boxon.com (uændret)