Værdi og nytænkning i ny indpakning

I år er det igen tid til Scanpack – Nordens største emballagemesse – og Boxon vil være på plads med repræsentanter fra vores nordiske og europæiske virksomhed. Fokusområderne for årets messe er bl.a. bæredygtighed, design og branding samt e-handel – områder der ligger tæt på Boxons fokus, og som vi selv satser meget på.

Som tidligere år vil vi have flere aktiviteter og nyheder på vores stand for at skabe en værdi for dem, der besøger standen. Det blander vi i en dejlig miks af morgenboller, nyheder, seminarer, ølsmagning og en stand fuld af emballage- og mærkningsspecialister, som står klar til hjælpe dig med dine udfordringer. Men også for at opbygge relationer, hvilket er utroligt vigtigt.

Morgenmad og seminarer

Som noget nyt i år vil vi sammen med Dagens Värd afholde seminarer på vores stand.  Specialister vil på korte seminarer synliggøre udfordringer og løsninger inden for forskellige emner, som berører mange af os på flere måder. I kombination med vellykkede kundecases håber vi at kunne præsentere interessante og innovative idéer. Gratis billetter uddeles ved indgangen fra 8.00 til ca. 10.45.


Skemaet for Dagens Värd med seminar ser ud som følger: 

Onsdag – fredag, 24.-25. oktober, 9.30-12. 

Onsdag – Bæredygtighed 

Hvordan kan man arbejde aktivt med at udvikle bæredygtige løsninger, der minimerer emballagen påvirkning af miljøet? Hør om forskellige løsninger inden for emballage og bulkhåndtering både i Norden og i Tyskland. 

Torsdag – E-handel 

Hvordan dækker man behovene fra de små, nystartede webbutikker til de større aktører, som er kommet længere og vil automatisere deres flow? Her viser vi, hvor vigtigt det er at være innovativ og samarbejde over forskellige specialistområder. 

Fredag – Håndtering af logistikrisici 

Hvordan håndterer man forskellige logistikudfordringer, såsom lastsikring og sporbarhed, som medfører både risici og problemer, og hvilke løsninger har vi til det? Vores specialister vil tale om innovationer, som gør flowet og håndteringen mere effektiv, samtidig med at man beskytter både miljø og omgivelser.

Registrer dig nu med vores kode: akng6q


Hold udkig her på vores hjemmeside og på vores sociale kanaler, hvor vi indtil Scanpak løber af stablen, vil informere mere om, hvad der sker på vores stand. Vi har en hel del nyheder, vi vil præsentere og vise frem! 

Velkommen til den 23-25. oktober på den Svenska Mässan, stand B07:62!