Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
0
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
Webshop

Hver kartoffel har sin helt egen smag

Larsviken er et landbrug med engagement i bæredygtighed og miljø. De stolte ejere Bertil og Britt-Marie er søskende, og de baserer deres beslutninger på, hvad der føles rigtigt og passer i landbrugets kredsløb.

larsviken-logo.jpg

Chipsfabrikken er kun et par år gammel og har i dag 3 medarbejdere. Chipsene sælges især til delikatesseforretninger rundt om i Sverige og Norge, som er et marked i markant vækst.

Kundens behov

Larsviken havde brug for hjælp til at udvikle en ensartet emballage og fleksibel produktmærkning, hvilket er et krav i fødevareindustrien.

Som syvende generation føler de et ansvar for både familielandbruget og miljøet. De foretrækker at samarbejde med lokale virksomheder, som deler deres filosofi om bæredygtighed, og som værner om det oprindelige.

Boxon løsning

Boxon har udviklet chipsposens folie i samarbejde med Larsviken. Den har en fødevaregodkendt inderside af aluminium og farverigt tryk på ydersiden. Aluminiummet bryder igennem på forsiden og får posen til at udstråle kvalitet. 

Displayboksene er fremstillet af bølgepap med flexotryk i sort og indeholder 21 store chipsposer.

Poserne udstyres med tryk i en termoprinter, som indgår i Boxons brede sortiment af in-line-printere. Printeren er udstyret med Clarity® software, hvor man laver forskellige layouts til forskellige produkter. Det gør mærkningen nem, hurtig og fleksibel, et krav i fødevareindustrien.

Boxons nærhed, det høje, personlige serviceniveau og muligheden for at prøve sig frem til den rigtige emballage bliver værdsat af Bertil og Britt-Marie. 

quote_37x26.png Vi er mere end tilfredse med resultatet, siger søskende.

Linje

Larsviken har valgt at lade Boxon lagerføre en del af emballagerne, for eksempel chipsbakken og chipskassen, så de kan spare på den ret begrænsede lagerplads.

Man har også fået trykt Larsvikens logo på kartoffelkassen, som det ses på billedet, et ikke helt let projekt. Logoet er i flerfarvetryk af ekstra høj kvalitet for at kunne klare håndteringen af kartoflerne.

Bertil og Britt-Marie er mere end tilfredse med resultatet og afslutte:

quote_37x26.png Det skal føles rigtigt, og vi er meget nøje med, hvem vi vælger at samarbejde med. Måske opleves vi som pertentlige, men vi står for det, vi gør, og vi vil have, at det skal være ægte hele vejen."

Alt spild fra chipsfabrikken anvendes som foder til gårdens husdyr og indgår i et veludviklet kredsløb.

Emballager med tryk

Emballagen og den samlede købsoplevelse bliver en vigtig del af kommunikationen.

Læs mere

Software

Vores programmer integreres med overordnede systemer og muliggør udskrivning af etiketter.

Lagerføring

I dag hjælper Boxon hundredvis af kunder med at lagerføre deres produkter til just-in-time-leverancer.

Læs mere
loading symbol