Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
0
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.

Hver kartoffel har sin helt egen smag

Larsviken er et landbrug med engagement i bæredygtighed og miljø. De stolte ejere Bertil og Britt-Marie er søskende, og de baserer deres beslutninger på, hvad der føles rigtigt og passer i landbrugets kredsløb.

larsviken-logo.jpg

Chipsfabrikken er kun et par år gammel og har i dag 3 medarbejdere. Chipsene sælges især til delikatesseforretninger rundt om i Sverige og Norge, som er et marked i markant vækst.

Kundens behov

Larsviken havde brug for hjælp til at udvikle en ensartet emballage og fleksibel produktmærkning, hvilket er et krav i fødevareindustrien.

Som syvende generation føler de et ansvar for både familielandbruget og miljøet. De foretrækker at samarbejde med lokale virksomheder, som deler deres filosofi om bæredygtighed, og som værner om det oprindelige.

Boxon løsning

Boxon har udviklet chipsposens folie i samarbejde med Larsviken. Den har en fødevaregodkendt inderside af aluminium og farverigt tryk på ydersiden. Aluminiummet bryder igennem på forsiden og får posen til at udstråle kvalitet. 

Displayboksene er fremstillet af bølgepap med flexotryk i sort og indeholder 21 store chipsposer.

Poserne udstyres med tryk i en termoprinter, som indgår i Boxons brede sortiment af in-line-printere. Printeren er udstyret med Clarity® software, hvor man laver forskellige layouts til forskellige produkter. Det gør mærkningen nem, hurtig og fleksibel, et krav i fødevareindustrien.

Boxons nærhed, det høje, personlige serviceniveau og muligheden for at prøve sig frem til den rigtige emballage bliver værdsat af Bertil og Britt-Marie. 

quote_37x26.png Vi er mere end tilfredse med resultatet, siger søskende.

Klik på Læs mere for at læse mere om samarbejdet.

Læs mere

Emballager med tryk

Emballagen og den samlede købsoplevelse bliver en vigtig del af kommunikationen.

Software

Vores programmer integreres med overordnede systemer og muliggør udskrivning af etiketter.

Lagerføring

I dag hjælper Boxon hundredvis af kunder med at lagerføre deres produkter til just-in-time-leverancer.

Kontakt os

Kontakt os gerne hvis du har spørgsmål, eller ønsker at høre mere om vores tilbud. Vi sørger for at den rette person kontakter dig.

*=obligatoriske felter

Accepterer du nyhedsbrev fra Boxon?*