Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
0
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.

Reduceret brug af plastik hos Nordic Nest

Nordic Nest blev grundlagt i 2002 under navnet Scandinavian Design Center med hovedkontor i Kalmar i Sydsverige. I dag har de stadig rødder i Sverige og den samme passion: En passion for smukt design og målsætningen om at gøre skandinavisk indretning tilgængelig over hele verden. Nordic Nest har et nøje udvalgt sortiment, som indeholder et bredt spektrum af skandinaviske varemærker. De udvider hele tiden deres sortiment og tilbyder i øjeblikket skandinavisk design fra over 250 varemærker.

Case-NordicNest-logo.jpg

Kundens behov

Vores samarbejde med Nordic Nest startede i efteråret 2019, hvor de investerede i en strækfilmmaskine fra os. Nordic Nest har en stor omsætning af indretningsartikler, som skal pakkes og beskyttes og investeringen i en strækfilmmaskine var pengene værd. Samarbejdet blev yderligere udvidet, da Boxon kunne tilbyde fyldmateriale og produktbeskyttelse fra Sealed air i god kvalitet til en fornuftig pris.

Nordic Nest havde et ønske om at reducere miljøpåvirkningen yderligere, da deres forbrug af plast var meget stort.

Fyldmateriale og produktbeskyttelsesmateriale til Nordic Nest

Boxons løsning

En strækfilmmaskine er effektiv og god ud fra et miljøperspektiv, så her er allerede vundet meget. Boxon kunne også tilbyde andre plasteffektive produkter. F.eks. kunne Boxon tilbyde en tyndere plastfolie (40 my i stedet for 60 my) samt komme med optimeringer til det øvrige plastsortiment, der kunne udskiftes med mere miljøvenlige alternativer.

I dag er Nordic Nest en vigtig kunde for Boxon, og de køber alt indenfor fyldmateriale og produktbeskyttelsesmateriale fra Sealed air gennem Boxon.

quote_37x26.png  Vi er meget tilfredse med vores samarbejde, og vi ser potentiale for et yderligere udvidet samarbejde, siger Hampus Bergdahl, der er ansvarlig for indkøb hos Nordic Nest.

quote_37x26.png Vi kigger nu på flere områder hvor vi kan udvide vores samarbejde. Vi skal f.eks. indlede et samarbejde om e-handelsposer samt flere maskinløsninger  ”siger Henrik Wickström, der er Account Manager hos Boxon.

Tom række

Relaterede

Etiketter til tøj

Handel

En handelsvirksomhed kan opnå store fordele ved at forstå forbrugernes behov.

Læs mere
Industry segment

Industri

Vi ved, at udfordringerne er komplicerede, og at de er særlige for hver enkelt industrisektor.

Læs mere
Forsendelseskasser

E-handel

En handelsvirksomhed kan opnå store fordele ved at forstå forbrugernes behov.

Læs mere
loading symbol