light bulb icon
Hurtig levering
light bulb icon
Fragtfrit ved køb over 2000 kr
light bulb icon
Sikker betaling
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
0
Hurtig levering
Fragtfrit ved køb over 2000 kr
Sikker betaling
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
Webshop
Vi tilbyder
Kundecase
Bæredygtighed
Service & Support
Om os

Ensartet etiketlayout

Astra Zeneca er en global, innovativt drevet lægemiddelvirksomhed med fokus på forskning, udvikling og markedsføring af receptpligtige lægemidler. Virksomheden har afdelinger i over 100 lande, og deres innovative lægemidler anvendes af millioner af patienter over hele verden.

astra-zeneca.jpg

Kundens udfordringer

Astra Zeneca havde tidligere inkjetprintere til at mærke deres forsendelsesemballage. Men på grund af markedets krav om at have stregkoder og 2D-koder på transportemballage, fik de brug for at se sig om efter etiketapplikationer.

Efter at have gennemført en forundersøgelse og kigget på en betaversion af Videojet 9550 i Belgien bestemte de sig for at vælge Boxon som leverandør.

Linje

Boxons løsning

I første fase bestilte de fire printere, to til robotceller og to til at blive monteret i transportbaner. I robotcellerne hentes pakken af en robot, som derefter lader pakken glide forbi applikatoren og på den måde får sat etiketten på pakken. Ved transportbanerne er applikatoren en del af banen, og sætter etiketter på pakkerne langs transportbanen.

I printerne sidder softwaren Clairsuite, en software som via sit standardprogram fungerer på en nem og pålidelig måde. Operatørerne skriver artikelnummeret ind, og programmet går til databasen for at hente de oplysninger, der skal stå på den enkelte etiket. På den måde er printerne altid tømt for information, og risikoen for fejlmærkning udebliver.

Fordi oplysningerne hentes direkte fra databasen, er c – noget der før kunne være et problem for kunden.

quote_37x26.png Allerede fra begyndelsen fik vi god support fra Boxon, med hensyn til oplysninger og forslag til løsninger, fortæller Project Engineer Capital Projects, Stefan Ahlinder.

Linje

I dag har Astra Zeneca 23 Videojet 9550 Print and Apply til mærkning på deres fabrik i Gärtuna Södertälje. Med hensyn til kravene angående serialisering og sammenlægning egner løsningen sig rigtig godt.

Videojet 9550 – Print & Apply

VJ 9550 benytter den patenterede Direct apply-teknik. Det betyder, at etiketten udskrives og påføres, når produktet passerer printeren.

Traditionelle Print and Apply-printere udskriver etiketten, inden produktet når printeren. Denne fremgangsmåde indebærer en risiko for, at produktet flyttes eller udskiftes inden etiketteringen.

Med VJ 9550 er der garanti for, at den rigtige etiket havner på den rigtige transportpakke, og den er også både driftssikker og pålidelig.

 

Linje
loading symbol