light bulb icon
Hurtig levering
light bulb icon
Fragtfrit ved køb over 2000 kr
light bulb icon
Sikker betaling
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
0
Hurtig levering
Fragtfrit ved køb over 2000 kr
Sikker betaling
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
Webshop
Vi tilbyder
Kundecase
Bæredygtighed
Service & Support
Om os

Etiketter med en spændende effekt

Om Wet City Spirits

Hos Wet City Spirits er vi Ombibulous. Vi ser fordele i alle drikkevarer, og vi nyder dem alle. 

Vi er et destilleri på den svenske vestkyst. Vores spiritus bliver destilleret i Göteborg, og vi bruger kun økologiske ingredienser af højeste kvalitet og tapper i hånden. Vores første to produkter er på markedet nu. Ombibulous er en økologisk gin til enhver lejlighed. Amicitia er en økologisk tør gin, der skal nydes sammen med venner.

Wet-City-Spirits-Logo-Amicitia.png

Etiketter til destilleri

Sådan startede det

Vi grundlagde Beerbliotek Brewery med en drøm om at lave noget andet. Brygge nye øl hver uge, altid. Nu er det nærmest normen. Efter 8 år lever drømmen stadig. Men det er en drøm om at gøre mere. I de sene aftener, på rejser og med vores kærlighed til smagsvarianter tænkte vi hvorfor ikke? Hvorfor kun øl? Vi er Ombibulous. For 18 måneder siden besluttede vi os for at undersøge mulighederne for at lave et større udvalg af drikkevarer. Vores første barn var blevet voksen. Og vi mente det var tid at udvide familien. Wet City Spirits er skabt ud fra vores kærlighed til disse ting.

Linje
Sandwich Printing teknik

Udfordringen og samarbejdet med Boxon

Samarbejdet med Boxon var fantastisk. Vores etiketter og den effekt, vi ønskede på flaskerne, adskilte sig fra det, der findes på markedet i dag. Lige fra starten har Graphical Designer, Mattias, været ualmindeligt hjælpsom og vidende om, hvilke muligheder der fandtes.

Vi har tre illustrationer på front- og bagsideetiketten, og effekten af at kunne kigge igennem flasken til etiketten bagved var svær at opnå. Men Mattias gav ikke op, og vi gennemførte test efter test efter test og endte med et fantastisk resultat.

”Teknikken med at trykke på begge sider af en etiket kaldes sandwich tryk. I produktionen trykker vi på et transparent materiale, først et spejlvendt lag, som derefter dækkes med hvid farve. Derefter printes øverste lag som normalt. Når etiketten sættes på en glasflaske, kan man se et billede gennem flasken og et helt andet design på bagsiden,” forklarer grafisk designer hos Boxon, Mattias Johansson.

quote_37x26.png Vi sendte opgaven ud til flere virksomheder, men det var kun Boxon, der kunne levere noget, vi kunne arbejde med. Men i sidste ende valgte vi Boxon på grund af den hjælp og service vi modtog fra Mattias. Det var en fornøjelse at arbejde sammen med ham, siger grundlægger og kreativ chef for Wet City Spirits, Darry De Necker.

Linje

Ombibulous

Det første produkt fra vores destilleri i Göteborg er en gin. En gin, som vi har arbejdet hårdt med i lang tid. Vi har stræbt efter at nå vores mål om at lave en gin til enhver lejlighed. En frisk, dyb og kompleks økologisk gin med tolv planteekstrakter.

Designet etiket til gin
Linje
Etiketter til Wet City Spirits -destilleriet

Amicitia

Vores andet produkt fra destilleriet i Göteborg er en økologisk tør gin. Amicitia er en gin, der kan nydes sammen med venner. På samme måde som den naturlige kombination af gin og tonic passer Amicitia til samvær. En frugtig og livfuld økologisk tør gin bestående af ti planteekstrakter med varige blomsternoter og en afbalanceret smag.

Tom række

Foto: Darryl De Necker og Madison Simpson

Tom række
Læs flere kundecase
Tom række
Linje
loading symbol