"Boxons ekspertviden er meget værdifuld for os"

Virksomheden Tailor Store startede i 2004 og fokuserer på skræddersyet tøj, især til mænd. Med førende e-handelsløsninger og konkurrencedygtige priser leverer virksomheden skræddersyet kvalitetstøj gennem sin netbutik, der findes i en række lande. Stofferne købes direkte hos producenterne, og tøjet bliver syet i eget skrædderi med 500 medarbejdere på i Sri Lanka.

Tailor Store er stærkt engageret i CSR-spørgsmål og er blandt andet 100 % CO2-neutral. Alle virksomhedens leverandører skal acceptere Tailor Stores adfærdskodeks for at opfylde kravene til samfunds- og miljømæssige mål.

Udfordringen

Tailor Store havde fire krav i forbindelse med valget af emballageleverandør. Et af kravene var, at leverandøren skulle være miljøcertificeret, og at materialerne skulle være miljøvenlige og kunne genanvendes. Desuden var der krav om korte leveringstider, håndtering af både små og store mængder samt en specifik prisstruktur. 

Boxon selv er særdeles engageret i miljøspørgsmål, hvilket var en stor fordel i forbindelse med leverandørvalget. I de første forslag, der blev udviklet af Boxon, var der fokus på design, materialer og økonomiske løsninger, men også om problemstillinger omkring, hvordan man bedst kan profilere emballagen til at støtte varemærket.

- Produktspecialisterne hos Boxon var utroligt engagerede og vidende. De havde ikke bare god produktteknisk viden, men de kunne også bidrage med gode input omkring opbygning af varemærket og kommunikationen, siger Jan Höjman, administrerende direktør for Tailor Store.

Boxons hovedløsning

Boxon har udviklet tre forskellige størrelser af e-handelsposer til Tailor Stores skjorter samt en universalæske til både jakke og bukser. E-handelsposerne er baseret på genvundne råmaterialer. Kassens konstruktion og udformning (som retter sig mod at undgå krølning af jakke og/eller bukser under transporten) er planlagt og udskåret af Boxons egen konstruktionsafdeling.

En stigende andel af Tailor Stores koncept udgøres af profilbeklædning til virksomheder. Til dette formål udviklede vi yderligere to kasser i to størrelser, som kan rumme henholdsvis 20 og 40 skjorter. Alle æsker og poser er profileret med Great Tailor-varemærket.

   

Jan Höjman, administrerende direktør for Tailor Store

"Produktspecialisterne hos Boxon var utroligt engagerede og vidende. De havde ikke bare god produktteknisk viden, men de kunne også bidrage med gode input omkring opbygning af varemærket og kommunikationen"