, Dahl vælger Reborn - Boxon
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
0
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.

Dahl vælger miljømæssigt smart

2021-04-13

DAHL vælger det Co2-neutrale Reborn-alternativ inden for strækfolie

imagep289j.png   imageaeqim.png 

Flere og flere virksomheder, uanset branche, vælger miljøsmarte løsninger og produkter, hvis der er mulighed for det. En af de virksomheder, der arbejder aktivt med deres CSR-arbejde, er Sveriges førende handelsselskab inden for VVS-branchen, Dahl. Dahl er kunde hos Boxon og ønskede hjælp til at reducere deres CO2-aftryk uden at gå på kompromis med kvaliteten, når det handlede om deres brug af strækfolie. Boxon introducerede Boxon Reborn – den klimasmarte strækfolie baseret på fyrretræsolie, hvilket blev et naturligt valg for Dahl.

Strækfolie anvendes til at beskytte varer mod forskellige faktorer som fugt og støv, samtidig med at godset sikres på pallen for at minimere skader under transporten. Boxons standardsortiment indeholder flere strækfolier af høj kvalitet, men Reborn er helt klimaneutral, da den er baseret på fyrretræsolie fra restprodukter af fyrretræer fra skandinaviske skove.

Alt i alt er der mange fordele ved Reborn. Ud over at den er klimaneutral, er den også fuldt genanvendelig sammen med andet plast. Med nye biobaserede strækfolier kan man reducere sit CO2-aftryk uden at gå på kompromis med belastningsstabiliteten. Reborn har også usædvanligt gode optiske egenskaber, så etiketterne er synlige og nemme at læse.

Strækfolien fås både til maskinel og manuel brug. Læs mere om Reborn her, og se filmen.