light bulb icon
Hurtig levering
light bulb icon
Fragtfrit ved køb over 2000 kr
light bulb icon
Sikker betaling
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
0
Hurtig levering
Fragtfrit ved køb over 2000 kr
Sikker betaling
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
Webshop
Vi tilbyder
Kundecase
Bæredygtighed
Service & Support
Om os

Dahl vælger miljømæssigt smart

2021-04-13

DAHL vælger det Co2-neutrale Reborn-alternativ inden for strækfilm

imagep289j.png   imageaeqim.png 

Flere og flere virksomheder, uanset branche, vælger miljøsmarte løsninger og produkter, hvis der er mulighed for det. En af de virksomheder, der arbejder aktivt med deres CSR-arbejde, er Sveriges førende handelsselskab inden for VVS-branchen, Dahl. Dahl er kunde hos Boxon og ønskede hjælp til at reducere deres CO2-aftryk uden at gå på kompromis med kvaliteten, når det handlede om deres brug af strækfilm. Boxon introducerede Boxon Reborn – den klimasmarte strækfilm baseret på fyrretræsolie, hvilket blev et naturligt valg for Dahl.

Miljøvenlig strækfilm

Strækfilm anvendes til at beskytte varer mod forskellige faktorer som fugt og støv, samtidig med at godset sikres på pallen for at minimere skader under transporten. Boxons standardsortiment indeholder flere strækfilmer af høj kvalitet, men Reborn er helt klimaneutral, da den er baseret på fyrretræsolie fra restprodukter af fyrretræer fra skandinaviske skove.

PreviewImage

Alt i alt er der mange fordele ved Reborn. Ud over at den er klimaneutral, er den også fuldt genanvendelig sammen med andet plast. Med nye biobaserede strækfilmer kan man reducere sit CO2-aftryk uden at gå på kompromis med belastningsstabiliteten. Reborn har også usædvanligt gode optiske egenskaber, så etiketterne er synlige og nemme at læse.

Strækfilmer fås både til maskinel og manuel brug. Læs mere om Doxa Reborn her.

Tilbage til nyheder
loading symbol