Banderolekrympning

Banderolekrympemaskiner fra beck packautomaten er den optimale løsning, hvis du søger en pålidelig og kantbeskyttende emballage. Maskinerne er specialiseret til banderolering af både enkelte og multipakkeenheder i alle forskellige former.  

Der anvendes to folieruller sammen med to tværgående tætningsbevægelser, der dermed sikrer åben omsnøring på ydersiderne. becks omsnøringsmaskiner anvendes særligt ofte inden for området for tryk og papirprodukter. Men også fødevarer og mange andre produkter kan grupperes på en sikker og pålidelig måde og pakkes med en banderole. 

Maskinprogram 

Maskinerne anvendes fritstående eller integreret i produktionslinje, inline eller med en samlings- og grupperingsstation. Uanset om tilførslen sker manuelt eller automatisk, findes maskinerne i forskellige størrelser, forskellige bredder samt med forskellige ydelseskrav. Eksempelvis kan produkter med forskellig længde og højde omsnøres ved hjælp af emballagen, uden man behøver at ændre maskinindstillingerne. 

 Inden for dette maskinprogram tilbyder vi også bandroleringsmaskiner til store volumener og tunge produkter eller særligt lange cyklustider. Dermed kan du vælge mellem forskellige arbejdsbredder og dermed matche maskinen med dine ydelseskrav.