krympetunnel

becks krympetunnel sikrer fremragende krymperesultat. 

Kernen i maskiner er et specielt styresystem kombineret med et hurtigt reagerende varmeelement. Med en speciel luftstrøm ledes opvarmet luft rundt om produktet, der er pakket ind i folien og skaber på denne måde en krympning. Denne specielle luftstrømsteknik udgør grundstenen for exceptionel energieffektivitet. 

Den krympefolierede pakke beskyttes mod smuds, støv og vand, forhindrer at produktet glider og giver desuden den visuelt tiltrækkende præsentation samt tyverisikring. 

Fleksibilitet og variation

Alle becks krympetunneller fås i flere forskellige størrelser til forskellige ydelseskrav samt med de mest varierende transportsystemer. Udformningen af emballagen kan tilpasset helt efter kundens behov, og krympetunnellerne kan integreres i avancerede emballeringsprocesser.  

Den energieffektive og højt ydende drift af krympetunnellen sammen med en intelligent designet emballeringsløsning sikrer optimerede processer og omkostningseffektivitet. Du er velkommen til at kontakte os, vi vil gerne give dig råd omkring mulighederne med becks krympetunnel.