Serienpacker

beck-Serienpacker laver beskyttende, fleksible og alsidig folieemballering til dine produkter. Serienpacker garanterer sikker beskyttelse mod fugt, smuds, støv og skader, samtidig med at den skaber visuelle og tiltalende pakker. Det anvendte materiale er rivefast og giver mulighed for fleksible løsninger. Selv sarte produkter som f.eks. mad kan nemt emballeres, uden at kvaliteten bliver beskadiget. 

Produkterne emballeres, så de kan transporteres sikkert og håndteres enkelt og effektivt af slutbrugeren. Takket være alsidigheden i folieemballeringen og den unikke teknik i maskinerne er det nemt at implementere forskellige krav. 

Serienpacker-maskinerne håndterer både enkelte produkter, mindre dele, store kvantiteter samt flerkomponentprodukter. Resultatet optimeres med kundeunikt udformede pakkelinjer. 

Modeller 

beck-Serienpacker består af 4 SC-modeller samt 4 stk. maskiner tilpasset til e-handel og postordre. Serienpackermodellerne har en presseplade til fælles, der presser luften ud af emballagen og komprimerer produkterne. Med det specialdesignede bælte kan flere pakker med forskellige størrelser håndteres i samme maskine. Maskinerne kan få tilført såvel flerkomponentprodukter som enkelte produkter. 

Serienpacker til e-handel 

Serienpacker til e-handelsindustrien passer til flere forskellige behov uafhængig af produkternes format og størrelse, samt om de skal have trykt eller transparent folie. Maskinerne klarer scanning, etikettering samt konstant produktsporing. 

Send en forespørgsel til os, hvis du vil vide mere.