Kasserejser

Vores kasserejsere henter tomme bølgepapkasser fra magasinet, åbner dem og vikler dem ud og forsegler bunden med tape.

Tilføjelser muligt efter ønske, hvis det er teknisk muligt.

  

CF10T - Halvautomatisk kasserejser

CF10T er en halvautomatisk pneumatisk kasserejser, hvor man manuelt placerer en sammenfoldet kasse, plukket fra det dertil indrettede opbevaringsdepot. Efter placering, bliver kassen rejst og fastholdt i bunden ved hjælp af de 2 pneumatiske flap foldere.
Det er nu enkelt at fylde kassen uden at den vælter. Kassen bliver herefter transporteret pneumatisk ud af maskinen og videre til en sammenbygget tapelukker for lukning – dette foregår ved hjælp af en trykknap eller fodpedal.

CF20T - Fuldautomatisk kasserejser

CF20T er en fuldautomatisk kasserejser, der modtager en plan karton fra det dertil indrettede magasin. Kassen rejses, de 4 bundklapper foldes op og kassen tapes i bunden.
CF20T kasserejseren er konstrueret på en sådan måde at arbejdsplads behovet er yders minimalt.

Superbox

Superbox

Vores Superbox er en automatisk kasserejser med en høj produktionskapacitet og lang levetid. Maskinen fås i tre størrelser til forskellige kasseformater.

Kasse- og Trugpakkere

Vi tilbyder kundetilpassede trug- og kassepakkere til fl ere forskellige former for produkter med forskellige løsninger.
Maskinerne er udstyret med en funktion, hvor vi løfter eller skyder produkterne ind i kasserne eller trugene. Kasserne/trugene bliver tapet eller limet, så emballagen er klar, når den forlader maskinen.
Maskinerne bliver placeret i en fuldautomatisk produktionslinje og har en gennemgående høj kvalitet og kapacitet.

Kontakt os

Kontakt din Sælger45 700 702