Tapemaskiner

Samtlige tapemaskiner passer til tape type PVC eller PP.

Vores tapemaskiner fås med en lang række forskelligt tilbehør i form af fleksbaner, rullebaner og hjul. Kontakt os om du er interesseret af en maskine.

  

MH-FJ-1A - med top- og bundlukning

MH-FJ-1A er en tapelukker med manuel justering. Maskinen er velegnet til opgaver med mange ensartede kassestørrelser – type F0201.
Kassen bliver drevet frem af transport bælterne, placeret på top og sider.

MH-FJ-1AW - med top- og / eller bundlukning

MH-FJ-1AW er en tapelukker med manuel justering. Maskinen er velegnet til opgaver med mange ensartede kassestørrelser – type F0201.
Kassen bliver drevet frem af transport bælterne på maskinens sider.

MH-FJ-1AWS - med top- og / eller bundlukning

MH-FJ-1AWS er en tapelukker med manuel justering. Maskinen er velegnet til opgaver med mange ensartede kassestørrelser – type F0201.
Kassen bliver drevet frem af transport bælterne på maskinens sider.

MH-FJ-1D - med top- og / eller bundlukning

MH-FJ-1D er en tapelukker med manuel justering. Maskinen er velegnet til opgaver med mange ensartede kassestørrelser – type F0201.
Kassen bliver drevet frem af conveyor bånd på toppen og i bunden af maskinen.

YS501X Tapelukker

YS501X er en ny type tapelukker med nogle enestående egenskaber. Specielt tilpasset for hurtig justering af forskellige kassestørrelser.
Topenheden er meget enkel at indstille i den ønskede højde og er samtidig helt vægtløs – justering via et drejehåndtag. Udskiftning af tapen på bundenheden er ligeledes nem – bare træk i håndtaget som foto og bundenheden er nu helt åben for hurtig rensning, justering eller placering af ny taperulle.

YS502D - Automatisk tapelukker

YS502D er en automatisk tapelukker, specielt velegnet til vekslende kassestørrelser.
Udstyret med en centreringsenhed for at holde kassen fikseret på båndet for enkel pakning. Maskinen er monteret med transportbælter i både top og bund for enkel fremdrift.
Topenheden flytter sig automatisk op og ned via pneumatik. Tapeenheden kan enkelt fjernes ved at trække i et håndtag.
Den åbne opbygning af tapehovedet gør det meget nemt at udskifte tapen. Tapeenheden er standard 50 mm - 75 mm er en mulighed.

MH-FJ-2 - Automatisk tapelukker

MH-FJ-2 er en automatisk tapelukker der selv kan registrere kassens bredde og højde.
Maskinen er velegnet til lukning af kasser af typen Fefco 0201 med tape i top og / eller bund. Kasser med forskellige dimensioner kan fremføres blandet mellem hinanden. Kassen bliver fremført til lukkedelen ved hjælp af transport bælter langs siderne af maskinen.

MH-FJ-3A - Tapemaskine med flap lukkesystem

MH-FJ-3A er en tapelukker med manuel justering og pneumatisk flap lukke system, der automatisk folder og lukker alle 4 topklapper. Maskinen er velegnet til placering i pakkelinie.
Tapemaskinen er velegnet til seriel lukning af kasser af typen Fefco 0201 med tape i top og / eller bund. Professionel lukke finish er garanteret via trykruller der skubber topklapperne sammen ved lukning. Kassen bliver fremført til lukkedelen ved hjælp af transport bælter langs siderne af maskinen.