Strækfilmmaskiner

Technical characteristics and performances have been refined and improved by YOUNGSUN, according to years in the pallet packaging machinery manufacturing experience. All of the using materials are of high quality and the high technical standards.

Samtliga strækfilmmaskiner har en fotocelle der automatisk registrerer laste lastehøjden. Maskinene er også udstyret med et grafisk kontrolpanel, så du nemt kan justere indstillingerne og aflæse den aktuelle status på de 4 standardprogrammer.

1000 A - Standard Strækfilmmaskine

1000 A er en halvautomatisk strækfilmmaskine, en start-model der især er velegnet til at stabilisere dit gods med ordinær, forstrukket eller makroperforeret strækfilm. Maskinen leveres standard med en drejeplade på Ø1500 mm.

2000 AE/AS - Strækfilmmaskine med bremse

2000 AE/AS er en halvautomatisk strækfilmmaskine med elektromagnetisk bremse til at filme og stabilisere dit gods. Maskinen kan anvende ordinær, forstrukket eller perforeret strækfilm.

2000 AW - Strækfilmmaskine med bremse og indgreb

2000 AW er en halvautomatisk strækfilmmaskine med elektromagnetisk bremse til at filme og stabilisere dit gods. Maskinen kan anvende ordinær, forstrukket eller perforeret strækfilm.
Maskinen leveres standard med en drejeplade på 1500 mm med palle indgreb – så du enkelt kan placere en palle, selv med en almindelig løftevogn.

2000 B - Strækfilmmaskine med forstræk aggregat

2000 B er en halvautomatisk strækfilmmaskine med forstræk aggregat, til at filme og stabilisere dit gods på pallen og er enkel at betjene. Maskinens forstræk aggregat strækker filmen optil 250% via de 2 faste mekaniske ruller.
Der anvendes typisk ordinær støbt eller blæst strækfilm med gode stræk egenskaber, for optimal udnyttelse af filmen og minimalt filmforbrug.

2000 BW - Strækfilmmaskine med forstræk aggregat og indgreb

2000 BW er en halvautomatisk strækfilmmaskine med forstræk aggregat, til at filme og stabilisere dit gods på pallen og er enkel at betjene. Maskinens motoriserede forstræk aggregat strækker filmen optil 250% via de 2 faste mekaniske ruller.

2300 A - Strækfilmmaskine med fuldautomatisk svingarm model

2300 A er en automatisk robust svingarm strækfilmmaskine med mulighed for forstræk, der filmer og stabiliserer dit gods på pallen.
Rotationshastighed fra 6-20 omdrejninger/min.

2300 B - Strækfilmmaskine med fuldautomatisk svingarm model

2300 B er en automatisk robust svingarm strækfilmmaskine med mulighed for forstræk, der filmer og stabiliserer dit gods på pallen.
Rotationshastighed fra 6-15 omdrejninger/min. Hastighed er afhængaf om maskinen er udstyret med sikkerhedsafskærmning, eller ej.