Fuldautomatiske strapmaskiner

Fuldautomatiske strapmaskiner er tilpasset til placering i en trukken produktionslinje.

Samtlige PX-modeller er kendetegnet ved det velbyggede design og er udstyret med toppresse til at sikre godset under omsnøringen.

  

MH-102A

MH-102A er en fuldautomatisk Strapmaskine, der især er velegnet til strapning og pakning af tunge pakker med almindeligt PP-bånd.
Du får her en fuldautomatisk maskine med integrerede drivruller i bordet, så den kan installeres og integrereres i en komplet pakkelinie. Denne maskine har valgfri mulighed for strapning automatisk med 1 eller 2 bånd.

Automatisk bandningsmaskin PX 601

PX 601 A/B

Opfylder det meste af det, man kan ønske sig af en fuldautomatisk strapmaskine. Funktionerne inkluderer enkelt-, dobbelt- og kontinuerlig omsnøring eller gennemslækning.

Automatisk bandningsmaskin PX 702

PX 702 B/BP

Med en hastighed på mellem 10-60 meter pr. minut og høj funktionalitet er PX 702 et fremragende valg til fuldautomatisk omsnøring med høje kapacitetskrav.

SMG 50/55

En kvalitetsmaskine fremstillet i Schweiz til indbygning i et transportørsystem. Maskinen har trinløs indstilling af transportørhastighed, og strappositionen kan justeres via en fotocelle.

Komplette straplinjer

Vi bygger kundetilpassede og ergonomiske fuldautomatiske straplinjer med transportører, vejestationer, etikettering osv.
Kontakt os for flere løsninger, 45 700 702 / kundeservice@boxon.dk