Pallestrap

Boxon tilbyder et komplet program af fuld- og halvautomatiske pallestrapmaskiner. Maskinerne sikrer godset enten horisontalt eller vertikalt.

Vi har to hovedtyper af pallestrap: sidesvejsnings- og topsvejsningsmaskiner. Omsnørerne fås også med presseplade, der komprimerer gods som bølgepap eller karton inden omsnøring.

 

I vores strapsortiment finder du også håndværktøj til PP- og PET-bånd og til stålbånd. Samtlige modeller er batteridrevne.

  

Pallbandare med sidosvets

Sidosvejsningsmaskiner

Pallestrapmaskiner med sideforsegling kan nemt placeres i en relevant transportørforsynet emballagelinje. Systemet med sidesvejsning fungerer for både tunge og lette pakker og kan tilpasses, så det dækker alle pakkeparametre.

Sidesvejsningsmaskiner egner sig til: 

- byggevarer (ydervægge, fl iser, blokke, tegl, I-bjælkelag)
- kartoner og kasser (bildele, kasser, bokse, leverancer, møbler, stolper)
- palleobjekter (fl asker, dåser, fødevarer, diverse tilbehør, stålprodukter)

Pallbandare med toppsvets

Topsvejsningsmaskiner

Pallestrapmaskiner med topmonteret bevægeligt omsnøringshoved, hvor op-/nedbevægelsen er trykluftdrevet, er velegnede til produkter, der kræver høje båndspændinger eller lave godshøjder.

Maskinerne egner sig til stålprodukter, aluminiumsprodukter, andre metaller, træprodukter, byggevarer, glasfl asker, dåser og PET-flasker og meget mere.