Komplet sortiment
Bred viden
Værdiforøgende fokus
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
0
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
Produkter

Pakkemaskiner og systemer der forstår hinanden

Boozt Fashion har siden 2007 været en af Nordens største onlinebutikker inden for tøj og mode. Virksomheden består af boozt.com og booztlet.com samt to detailbutikker i Danmark. Siden 2013 har Boxon og Boozt haft et partnerskab omkring emballageløsninger.

Boozt-logo2.png

Projektet med Boozt er det første større automationsprojekt med en kunde, hvor en helhedsløsning er integreret med kundens system.

Kundens behov

I den stadigt voksende e-handel ville Boozt undersøge mulighederne for at effektivisere sine processer. En af udfordringerne var for eksempel, at der var store mængder af tomme emballager, når Boozt havde modtaget deres produkter. Ved at automatisere flowet og binde systemerne sammen kunne flere af aspekterne forbedres, effektiviseres og udføres uden manuel indgriben. 

Samarbejdet med Boxon har fungeret godt, og for Niels Hemmingsen, COO hos Boozt, var det naturligt at styrke samarbejdet yderligere.  

quote_37x26.png Vi er særdeles tilfredse med det, vi har fået, og det arbejde, vi laver sammen med Boxon.

Boxon løsning

Løsningen, som Boxon leverede til Boozt, består af flere dele. I den indgående del har vi leveret et transportbånd, der håndterer tiloversbleven emballage. I den udgående del føres produkterne via et transportbånd, gennem en forseglingsmaskine og derefter via en scanner, hvor informationen fra ordresedlen hentes og sendes til Boozts forretningssystem.

Det mere avancerede af den udgående del er selve ordreflowet ud til kunden. Her scannes der yderligere information om, hvor produktet skal sendes hen, hvad det vejer, og hvordan det skal sorteres.

- Det, der gør hele denne løsning unik, er at vi har lavet hele systemintegrationen, hvor vi fik alle maskinkomponenter og systemer til at tale med hinanden og fungere sammen," siger Anders Marbe, Boxon Automation.

Relateret indhold

Emballager med tryk

Emballagen og den samlede købsoplevelse bliver en vigtig del af kommunikationen.

Pakning

Fleksibilitet og optimering er grundlæggende parametre for øget effektivitet.

Softwareintegration

Med informationsoverførsel mellem systemerne bliver fejltagelserne forhindret og minimeret.

Sortering

Pakningen og strømmene skal være så ergonomiske og effektive som muligt.

Kontakt os

Kontakt os, hvis du har en forespørgsel eller vil vide mere om vores tilbud. Vi sørger for, at den rigtige person vender tilbage til dig om dit spørgsmål.

contact-girl-right.png

*=obligatoriske felter

Accepterer du nyhedsbrev fra Boxon?*